ČOVEK U CRNOM PRVO TIPOVAO MENJAČNICU: Vlasnica bez komentara, stanari nisu čuli kad je razbijeno neprobojno staklo (FOTO/VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opustošena menjačnica, a neprobojno staklo koje su provalnici uspeli da razbiju završilo je u kontejneru. Komšije tvrde da nisu čule ništa do dolaska policije koja je blokirala saobraćaj.

ČOVEK U CRNOM PRVO TIPOVAO MENJAČNICU: Vlasnica bez komentara, stanari nisu čuli kad je razbijeno neprobojno staklo (FOTO/VIDEO)

Foto: Nikola Mutić

Vlasnica menjačnice, za koju je prijavljeno da su dve osobe maskirane šalovima i kapama upale u nju, a koja se nalazi u Bulevaru Zorana Đinđića na Novom Beogradu, navela je da ne želi da daje izjave za medije. 

- Nemam komentar, ne mogu sada da pričam - kratko je rekla ona za Republiku.

U lokalu su trenutno majstori koji su započeli renoviranje, pa su skinuli sva stakla i vrata.

Stanari okolnih zgrada kažu da nisu videli lopove, a ni čuli kada su pucali i razbijali staklo, već samo policiju koja je ubrzo blokirala kraj i zaustavljala vozila.

Policija ispituje mogućnost da su dva razbojnika imala saučesnika koji ih je čekao u kolima, kao i sumnju da su se poslednjih dana kretali krajem kako bi ispitali sve opcije za bekstvo.

Jedna žena kaže za portal Republika da je pre nekoliko večeri videla sumnjivog muškarca.

- Šetala sam psa kao i uvek oko 23.30, a onda se on strašno uznemirio pojavom nekog krupnog muškarca u crnom. Čovek je stajao kod zgrada naslonjen na ogradu i posmatrao predeo oko menjačnice, a moj pas nije prestajao da laje na njega jer je sigurno osetio neku opasnost, kao što je poznato da to psi umeju - opisala je naša sagovirnica.

Komšije kažu da su čuli da je radnica dozvala policiju stiskajući panik taster, i da je prošla bez povreda, samo je bila vidno istraumirana.

Podsetimo, juče je oko 18.45 prijavljeno da su dve osobe maskirane šalovima i kapama upale u menjačnicu u Bulevaru Zorana Đinđića na Novom Beogradu. 

Navodno su pucali iz pištolja u neprobojno staklo, a potom ga razbili macolama. Zatim su ušli i uzeli novac.

Na snazi je i dalje akcija Vihor 2 i traganje za izvršiocima ovog krivičnog dela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading