ZASENILA MESIJA I SENZACIJU MUNDIJALA: Otkriveno ko je VRELA SKUPLJAČICA LOPTI u Kataru za kojom SVI UZDIŠU! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

24.11.2022

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njena pojava ostavlja bez daha.

ZASENILA MESIJA I SENZACIJU MUNDIJALA: Otkriveno ko je VRELA SKUPLJAČICA LOPTI u Kataru za kojom SVI UZDIŠU! (FOTO, VIDEO)

Foto: Instagram.com/winifernandez

Vinifer Fernandez

Dve velike senzacije viđene su u dosadašnjem toku Svetskog prvenstva u Kataru.

Argentina je posle 45 minuta igre imala vođstvo i sve u svojim rukama protiv Saudijske Arabije, ali je došlo do nestvarnog preokreta i poraza rezultatom 2:1. Slična sudbina zakačila je i Nemce koji su vodili protiv Japana, a onda ih je Takuma Asano bacio na kolena za pobedu od 2:1.

 

Ipak, jedna osoba u potpunosti je zasenila Lionela Mesija, Saudijsku Arabiju i Japan!

Vrela skupljačica lopti na tom meču sve je oduševila svojim izgledom, a sada je otkriveno i ko je ona. U pitanju je Vinifer Fernandez, inače nekada profesionalna odbojkašica, koja je do 2016. godine bila zvezda u Dominikanskoj republici. 

 

Fernandez, osim što je upečatljiva po svojim fizičkim karakteristikama kao i po izuzetnoj lepoti, nadaleko je poznata i po tome što je vrlo brza i uvek na vrhu zadatka.

Mnoga priznanja koje je stekla u mladosti pomogle su mnogim klubovima da osvoje naslove na visokim nivoima odbojkaških takmičenja. Između ostalog može se pohvaliti da je predstavljala svoju zemlju u omladinskim takmičenjima kao što je "World Grand Prix Group 2" na kom je osvojila zlatnu medalju.

 

 

Sjajna odbojkašica, sada je naglo stekla ogromnu popularnost i moglo bi se reći da će joj se život promeniti. Najbolji pokazatelj toga su i brojni pratitelji i komentari na njenim starijim fotografijama na društvenim mrežama koje je dobila za kratko vreme.

Zaista, Vinifer Fernandez ostavlja bez daha i definitivno je prva zvezda dosadašnjeg toka Svetskog prvenstva u Kataru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading