''OVO SAM JA'' OPERISANA I NAPUMPANA! Dunja Jovanić tvrdila da ne koristi filtere i da je PRIRODNA, javnost je brutalno ISPROZIVALA, evo kako je izgledala PRE KOREKCIJA! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zabava

24.11.2022

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Influenserka napravila haos na društvenim mrežama.

''OVO SAM JA'' OPERISANA I NAPUMPANA! Dunja Jovanić tvrdila da ne koristi filtere i da je PRIRODNA, javnost je brutalno ISPROZIVALA, evo kako je izgledala PRE KOREKCIJA! (FOTO/VIDEO)

Foto: printscreen/instagram.com/imfashionbabe

Jedna od najpoznatijih influenserki, Dunja Jovanić široj javnosti poznatija kao Fešn Beba izazvala je lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama. Naime, ona je snimila video pod nazivom ''Ovo sam ja'', gde je spojila niz videa i fotografija u nekoliko različitih meseci, a cilj je bio da ukaže na preterano korišćenje filtera i verovanje u, kako je rekla ''iskrivljenu realnost''.

Republika

Foto: youtube.com/Dunja Jovanic

Dunja Jovanić danas

Pokušala je da utiče na devojke da ne menjaju svoj izgled filterima kako ne bi izgubile samopouzdanje, već da slede njen primer i pokaži lice bez šminke, bez ulepšavanja, sa bubuljicama...

- Život bez filtera je moguć i zato vas pozivam da se snimite bez filtera uz hashtag #ovosamja i hajde da pokažemo svima sve ono što nas čini posebnima, koje su to mane i vrline, nedostaci ili najsladji detalji na nama, koje nas čine da budemo unikatni - pisalo je u opisu videa.

 

 

Sve bi to bilo u redu, da je ona i sama takva. Javnost i oni koji je dugo prate, odmah su digli svoj glas i pobunili se protiv ove njene kampanje. Ne zato što misle da treba sebe ulepšavati na društvenim mrežama, ne zato što misle da ne treba biti prirodan, ne zato što imaju manjak samopouzdanja, već zato što Dunja nije Dunja kako sada izgleda.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/imfashionbabe

Dunja Jovanić pre operacija

Operisan nos, napumpana usta, ubrizgavanje filera, sređeni zubi i svašta nešto još što je dovelo do njenog sadašnjeg izgleda su zapravo Dunjina realnost. Isplivale su fotografije iz njene prošlosti i dokazi kako je izgledala pre svih korekcija, pa bi naziv ''Ovo NISAM ja'' bio ispravniji i pošteniji od ''Ovo sam ja''.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/imfashionbabe

Dunja Jovanić pre

Podsetimo, Dunja je već jednom izazvala buru u javnosti kada je objavila video ''Život nije instagram'' i dok su neki bili epatično nastrojeni, mnogi su je osudili zbog lažnog predstavljanja života i posla kojim se bavi, jer kako su tada rekli, da joj zaista smetaju negativni komentari, koji su, priznajemo, sve učestaliji i sajber nasilje je postao problem današnjice, Dunja ne bi ostala u poslu influenserke deset godina i ne bi imala sve što danas ima. 

Dakle, licemerje ili ne, Fešn beba bi trebalo sledeći put da razmisli dva puta kako i šta će objavljivati na svoje društvene mreže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ja

24.11.2022 23:07

A sta je sa nosem?