JEZIV SLUČAJ VRŠNJAČKOG NASILJA U SURDULICI! Tinejdžera pretukli nakon treninga, zadobio teške povrede! (FOTO)

Autor:

Hronika

24.11.2022

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak je pretučen nakon treninga.

JEZIV SLUČAJ VRŠNJAČKOG NASILJA U SURDULICI! Tinejdžera pretukli nakon treninga, zadobio teške povrede! (FOTO)

Foto: shutterstock

Nasilje

U surduličkoj školi košarke nakon treninga u utorak uveče, dečak S. S. (15) zadobio je teže telesne povrede nakon što je na njega nasrnuo vršnjak, navodi se na Instagram stranici stop_nasilju1.

Konflikt je započeo u svlačionici, a nakon verbalnog napada, došlo je i do fizičkog.

Dečak je udario glavom o zid, da bi posle toga dobio udarac ispod desnog oka i povredu zbog koje isto ne može da zatvori.

- Tako je, sinoć u 21 sat u svlačionici izrevoltiran iz kog god razloga, taj dečak je počeo da ga vređa, da mu spominje porodicu i onda je nasrnuo. Moje dete nikad nije bilo konfliktno, već se branilo. Sreća da su drugi dečaci uskočili i sprečili sukob, dogodilo bi mu se nešto još gore od ovoga - objašnjava otac Ninoslav koji je slučaj prijavio nadležnima. 

 

 

Podsetimo, ovo je samo još jedan u nizu slučajeva vršnjačkog nasilja koji se dogodio u poslednjih nekoliko nedelja u Srbiji.

Nedavno je učeniku osmog razreda osnovne škole u Subotici odstranjena slezina nakon incidenta u kome su učestvovali četrnaestogodišnjaci i trogodišnjak, takođe ulčenici škole.

Protiv njih će biti podignuta krivična prijava.

Nasilnici su čitavu situaciju pravdali time da je u pitanju TikTok izazov. 

- Oni tvrde da nisu imali sukobe među sobom, ali ono što je interesantno, prilikom prvog razgovora sa decom, oni su to nama predstavili kao igru koja je prisutna na Tik-toku gde se učenik obara i on pada. Nisu to shvatili kao ozbiljno nešto. Međutim, posle događaja koji je sledio i posle onoga što su videli, shvatili su kakvu su grešku napravili i u prisustvu roditelja, svaki od učenika je shvatio o čemu se radi - rekao je Pajica Bašić, direktor škole, za RTS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading