Piksi SPREMIO IZNENAĐENJE Brazilcima: ZABORAVLJENI DŽOKER ruši petostrukog prvaka sveta!

Autor:

Sport

24.11.2022

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baš on je glavna pretnja Titeovoj četi?

Piksi SPREMIO IZNENAĐENJE Brazilcima: ZABORAVLJENI DŽOKER ruši petostrukog prvaka sveta!

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije

Euforija je dostigla tačku ključanja - Srbija večeras od 20 časova igra protiv Brazila!

Četa Dragana Stojkovića Piksija počinje svoj pohod na Svetskom prvenstvu i to protiv petostrukog osvajača "zlatne boginje".

Pitanje koje muči sve u našoj zemlji, ali i Brazilu je - kojih 11 će na teren poslati Dragan Stojković Piksi?

Ako je verovati Špancima, naš selektor je spremio jedno ogromno iznenađenje! Prestižna "Marka" u današnjem izdanju ponudila rešenje našem selektoru. U tekstu pod nazivom "Jović, metak u cevi Srbije protiv Brazila", navodi se da bi upravo bivši igrač Reala mogao da bude džoker u startnih 11 ili bar prva izmena.

Republika

Foto: Starsport

Luka Jović

 

Nekadašnji fudbaler Real Madrida koga je klub pustio da ode bez obeštećenja dolazi na Svetsko prvenstvo pun samopouzdanja. U 2022. godini je dao tri gola u sedam mečeva od juna, a poslednji put je pogodio protiv Bahreina, što ga kandiduje da bude Stojkovićev 12. igrač - navodi se u tekstu, pa dodaje:

- Ljudi oko Jovića su za "Marku" objasnili da je ovih nekoliko meseci u Fiorentini značilo Luki, gde je 11. po minutaži sa 1.104 minuta na terenu. Adaptacija mu se završava i dao je dva gola u poslednjih pet mečeva, a kultura italiajanskog fudbala mu pomaže da napreduje.

Da li će baš Luka Jović biti iznenađenje ostaje da se vidi. Jedno je sigurno, svi sa nestrpljenjem očekuju utakmicu i premijeru "Orlova" na smotri najboljih selekcija na planeti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading