SRBIJA ĆE POJESTI BRAZIL! Cecina prognoza okršaja "Orlova" i petostrukog svetskog šampiona PODIGLA naciju NA NOGE!

Autor: Žarko Sokić

Sport

24.11.2022

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilci nemaju šanse!

SRBIJA ĆE POJESTI BRAZIL! Cecina prognoza okršaja "Orlova" i petostrukog svetskog šampiona PODIGLA naciju NA NOGE!

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije

Svako Svetsko prvenstvo ima svog heroja.

Svima je u sjajnom sećanju ostala 2010. godina i hobotnica Pol koja je predvidela da će Srbija savladati Nemačku što se na kraju i desilo.

Gol Milana Jovanovića, radovanje posle kog je upao u kanal kod tribina i odbrana penala Vladimira Stojkovića, obeležili su ovu utakmicu koja je proslavila hobotnicu Pola.

 

Pola će na Svetskom prvenstvu 2022. godine pokušati da zameni mačka Ceca! Mnoge životinje od Pola pokušale su da predvide rezultate velikih utakmica, a mačka Ceca, inače zaštitni znak redakcije portala Republika.rs dala je svoju prognozu utakmice Srbija - Brazil.

Nismo stigli ni pošteno da snimimo ovu prognozu, a Ceca se odlučila da izabere činiju na kojoj se nalazila zastava reprezentacije Srbije! Na taj način poslala je poruku da će "Orlovi" pojesti Brazil kao što je ona hranu iz cinije koja je bila obeležena našom zastavom.

Republika

Foto: Republika.rs

Mačka naše redakcije - Ceca

Ceci su, dakle, simbolično, ponuđene dve činije sa hranom - jedna sa zastavom Brazila, a druga sa zastavom Srbije i naša ljubimica nije imala apsolutno nikakve dileme!

Koliko su tačne njene prognoze videćemo već večeras. Srbija protiv Brazila igra od 20 časova, a selektor Dragan Stojković Piksi istakao je da se "Orlovi" ne plaše jedne od najboljih reprezentacija na svetu!

- Očekujem dobru Srbiju koja će napraviti dobar rezultat. Brazil je veoma srećan što ima četiri napadača, a odbrana? Brazil je sjajan tim, a za mene je ovo zlatna generacija, a mi očekujemo veoma tešku utakmicu. Međutim, kao tim moramo imati svoj stil fudbala. Moramo da pokažemo tehničko-taktičke karakteristike. Meč počinje sa 0:0, Brazil ima šanse, ali ima i Srbija. Ne plašimo se nikoga, pa ni Brazila. Nema potrebe za tim - rekao je Dragan Stojković.

Da li se vi slažete sa prognozom naše mačke Cece?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading