SJAJNA AKCIJA ZVEZDE: Košarka i fudbal u punom "Pioniru"!

Autor:

Sport

23.11.2022

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evroliga, Svetsko prvenstvo... Da li vam treba još nešto?

SJAJNA AKCIJA ZVEZDE: Košarka i fudbal u punom "Pioniru"!

Foto: Starsport

KK Crvena zvezda

Ekipa Crvene zvezde mts posle pobede nad ekipom Albe u Berlinu, u sredu se vraća u Beograd, gde će odraditi trening, a već u četvrtak očekuje je i utakmica 10.kola Evrolige sa Makabijem.

Ta utakmica igraće se od 17.30 časova u hali „Aleksandar Nikolić“ a karte za ovu utakmicu za koju vlada veliko interesovanje već su puštene u prodaju po već dobro poznatim cenama. (link za karte možete naći OVDE)

Četvrtak je i dan kada naša fudbalska reprezentacija igra svoj uvodni meč na Svetskom prvenstvu u Kataru i to protiv selekcije Brazila. Ta utakmica je zakazana za 20 časova.

Republika

Foto: KK Crvena zvezda

Crvena zvezda organizovala sjajnu akciju

Upravo zbog te utakmice, KK Crvena zvezda je promenio termin odigravanja svoje utakmice u četvrtak, a za sve koji ne žele da propuste ni sekund fudbala i start naših fudbalera u Kataru, naš klub pripremio je još jedno iznenađenje za četvrtak. Sa tribina hale Aleksandar Nikolić navijači će biti u mogućnosti da prate Orlove, KK Crvena zvezda pripremio je veliki video bim, koji će odmah po završetku utakmice biti postavljeni ispred tribine C i D, i VIP lože i plave lože.

Osim prenosa, klub je u saradnji sa „Kafeterijom“ obezbedio i postavljenje punkta (između tribine C i D) gde će svi koji to žele moći po povoljnim cenama da kupe hranu i osveženje (kafe i bezalkoholna pića)…

Karte za utakmicu Crvena zvezda – Makabi prodavaće se u na dan utakmice na blagajnama hale Aleksandar Nikolić od 11 časova.

Dođite da pobedimo Makabi, a onda da zajedno bodrimo naše fudbalere uz pravu navijačku atmosferu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading