FAJT U AL ARABI SPORTSKOM CENTRU GDE TRENIRAJU "ORLOVI": Brazilski "špijuni" udarili na izveštača Republike, nisu se dobro proveli

Autor:

Sport

23.11.2022

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pretposlednja konferencija za medije srpskog tima pred sutrašnji (22.00 po katarskom, 20 sati po našem vremenu) premijerni meč na Mundijalu održana je u trening centru "Orlova" Al Arabi Sports klab i bila je najposećenija dosad.

FAJT U AL ARABI SPORTSKOM CENTRU GDE TRENIRAJU "ORLOVI": Brazilski "špijuni" udarili na izveštača Republike, nisu se dobro proveli

Foto: Starsport

Dušan Tadić

Pored nekoliko desetina predstavnika "sedme sile" iz naše zemlje, koji u stopu prate "Orlove" u Kataru, u improvizovanoj sali za konferencije bila su i dva "špijuna", Brazilci Hoze Alberto Andrade i Eduardo Fanardo.

Republika
 

Probali su da izbuše prvo naše "Orlove" Filipa Đuričića i Nemanju Gudelja, a kad im nije pošlo za rukom da preko njih provale Piksijevu taktiku za "Karioke", probaše preko kolega iz Srbije. Ali, ne lezi vraže. Udariše na našeg izveštača iz Dohe Dražena Ostojića i zabiše sebi autogol! Ne bi im dobro...

- Znate li kolega, moooooždaaaaa, startnih 11 za meč sa nama? Ili bar da li počinju i Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović?

Umesto odgovora dobiše osmeh, kratku repliku i kontrapitanje:

- Nisam ja Stojković, ja sam Ostojić. drago mi je. Nisam selektor, nego novinar. Dobićemo vas 2:0. Šta vi mislite, koji će rezultat da bude?

Republika

Foto: Dražen Ostojić

Hoze Alberto Andrade i Eduardo Fanardo

Šokirani Andrade i Fanardo se pogledaše i otkriše nam sve šta nas zanima.

- Biće neizvesno, mi nismo onaj tim koji smo nekada bili, za razliku od vas koji ste čini mi se dostigli zenit, tim koji je u najboljoj formi došao na Mundijal. Istina, imamo Nejmara, ali vi imate i Mitrovića, i Vlahovića, i Tadića, Sergeja, sve igrači top klase i u odličnoj formi. Iskreno, plašimo se da možete da pogodite rezultat. Ipak, ne zaboravite da smo mi Brazil! - kao da na kraju malo pripreti Andrade.

Njegov kolega Fanardo videvši po mom izrazu lica da se mi Srbi ne plašimo pretnji, naprotiv, brže bolje prebaci temu.

- Neverovatno! Ti si Ostojić, a u Urugvaju ima jedan sudija isto Ostojić. Odličan je, često dolazi i u Porto Alegre, naše rodno mesto da sudi fudbalske utakmice!

Znam, odgovorih, sudio je Brazilu i Argentini, delio pravdu na finalu Svetskog prvenstva za klubove baš ovde u Kataru, gradu Al Rajan, na stadionu "Edukejšn"...

Republika

Foto: Dražen Ostojić

Eduardo Fanardo

- Vi Srbi svašta znate, i na terenu i van njega - dobaci Andrade.

Znamo, znamo, mislim sam u sebi, ali neću više da pričam s njima pre sutrašnje bitke. Izustih samo "Vidimo se na Lusailu", a tamo će da pričaju Piksijevi momci svoju priču, pobedničku, siguran sam. A vi, cenjene kolege iz Porto Alegrea, tu ste da pišete i pričate svojim zemljacima o evropskom Brazilu - Srbiji!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading