ISTORIJSKA HIMNA MUNDIJALA: Niki Minaž u glavnoj ulozi! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.11.2022

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako vam se čini.

ISTORIJSKA HIMNA MUNDIJALA: Niki Minaž u glavnoj ulozi! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Niki Minaž

Pre nekoliko dana na zvaničnom Jutjub kanalu FIFA objavljena je himna Svetskog prvenstva u Kataru.

Ona nosi naziv Tuko Taka (Tukoh Taka), a izvode je američka reperka Niki Minaž, libanska pevačica i glumica Mirjam Fers, kao i kolumbijski umetnik Maluma.

Ovo je istoriska pesma pošto je po prvi put, u istoriji Mundijala, otpevana na tri jezika, a u pitanju su engleski, arapski i španski.

Pesma je veoma ritmična, što se i da očekivati kada su u pitanju ovakvi događaji, pa je akcenat za nijansu na muzici, umesto na tekstu, ali kako je Bilbord pisao:

- Ova saradnja je savršen spoj talenata koji imaju Niki Minaž, Maluma i Mirijam Fers. Pesma govori o ujedinjenju fanova širom sveta i slavi različitost.

Mirjam Fers je libanska pevačica i glumica, koja ima ogromnu popularnost u arapskim zemljama.

Maluma je kolumbijski pevač, glumac i tekstopisac iz Medeljina, a vole ga širom Južne Amerike. Rođen je kao Huan Luis Londono Arijas, a najpoznatiji je po pesmama "La Curiosidad", "Carnaval", "Marinero", "La Temperatura". On je pomgao Elvisu Krespu koji je izvodio pesmu "Ole Brazil" za Mundijal 2014. godine.

Najpoznatija među njima je Niki Minaž, američka reperka poreklom sa Trinidada. Ona je pre neki dan dobila nagradu na MTV EMA, a njen najpoznatiji hit je "Anaconda".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading