TRESE MREŽE KAO OD ŠALE: Sa Partizanom je osvajao šampionske titule - možda bi i danas koristio ekipi trenera Gordana Petrića! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.11.2022

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rođen je u Požarevcu u kojem je načinio i prve fudbalske korake. Put ga je kasnije odveo u srpsku prestonicu, sa crno-belima je stizao i do šampionskih pehara, a zatim se vratio na početak.

TRESE MREŽE KAO OD ŠALE: Sa Partizanom je osvajao šampionske titule - možda bi i danas koristio ekipi trenera Gordana Petrića! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: Starsport

Prethodnog vikenda u okviru 15. kola Srpske lige Zapad, fudbaleri požarevačkog Mladog radnika 1926 savladali su na svom terenu ekipu Mačve 1929 iz Bogatića rezultatom 2:0, a susret je obeležio pogodak nekadašnjeg vihornog krila kluba iz Humske ulice.

 

Predrag Luka, tridesetčetvorogodišnji fudbaler požarevačkog srpskoligaša izveo je slobodan udarac sa preko 25 metara iskosa sa desne strane. "Sevnula je desnica", lopta je preletela živi zid i završila u gornjem levom uglu golmana ekipe iz Bogatića. Golman Mačve 1929 je paradom samo ulepšao pogodak koji se može svrstati u kategoriju "za TV špice".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by _ftblserbia (@ftbl2serbia)

 

Luka je svoju karijeru započeo u ekipi Mladog radnika čiji je član bio od 1995. do 2010. godine i u kojoj je prošao sve starosne kategorije. Tri sezone je proveo na Banjici noseći dres Rada, a od 2013. do 2016. bio je član Partizana sa kojim je osvojio i dve šampionske titule. Zatim slede epizode u lučanskoj Mladosti, OFK Beogradu, Temniću 1924 iz Varvarina i Slogi 33 iz Petrovca na Mlavi, da bi se 2020. godine vratio u klub u kojem je fudbalski prohodao.

 

Ekipa Mladog radnika 1926 je jesenji deo sezone okončala na 11. poziciji Srpske lige Zapad sa 16 osvojenih bodova i skorom od četiri pobede, isto toliko remija i sedam poraza. Požarevljani su ukupno postigli 16 pogodaka, a Predrag Luka se dva puta upisivao u listu strelaca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading