LJUBAVNI ŽIVOT NALIK SERIJAMA U KOJIMA GLUMI: Dečko je ostavio zbog drugarice, a ona je oličenje prirodne lepote i izgleda nikada bolje! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

23.11.2022

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sećate li se robinje Firuze? Osvajala lepotom, šarmom, ali i talentom!

LJUBAVNI ŽIVOT NALIK SERIJAMA U KOJIMA GLUMI: Dečko je ostavio zbog drugarice, a ona je oličenje prirodne lepote i izgleda nikada bolje! (FOTO)

Foto: Izvor: Youtube/ Sulejman Veličanstveni

Turska glumica Džansu Dere je i bivša manekenka. Ona ima 42 godine, izgleda kao dvadesetogodišnjakinja, a nekada je bila i Miss Turske pa je nosila i revije poznatih brendova u Turskoj. Ono što posebno oduševljava je i njen prirodni izgled.

Veza sa Sulejmanom?

Džansu je igrala ulogu robinje Firuze u seriji "Sulejman veličanstveni". Tada su počele priče da je imala nešto više od prijateljskog odnosa sa Halitom Ergenčom koji je tumačio ulogu Sulejmana. Pisalo se da je među njima bilo "prejake hemije". Njegova sadašnja supruga Berguzar Korel, prokomentarisala je navode i rekla da među njima nema ništa jer je ona njihova bliska prijateljica.

 - Glumom se nikada nisam bavila zbog slave. Uloge biram pažljivo, i to samo kada u meni - posebnu emociju. Nemam potrebu za eksponiranjem jer sebe smatram, pre svega, umetnicom - rekla je pre nekoliko godina.

Dečko je ostavio zbog najbolje drugarice

Jednu od najpopularnijih turskih glumica dugogodišnji dečko Čem Ilmaz ostavio je i oženio se njenom najboljom drugaricom, a ona je naredne godine provela sama. Bar se nije znalo za njene veze. Pisalo se i da je bila u vezi sa vlasnikom fudbalskog kluba Bešiktaš Fikretom Ormanom.

Da podsetimo, svoja glumačka ostvarenja započela je 2002. godine i glumila je u mnogobrojnim serijama i filmovima. Ona danas ljubomorno čuva privatni život za sebe, ali zahvaljujući Instagramu možemo da vidimo gde je i šta radi. Tako da definitivno možemo potvrditi da Džansu izgleda bolje nego ikada. Jedna od njenih uloga zbog koje su gledaoci oduševljeni je u seriji "Nevera", kako ističu "glumi kao kraljica" i da ne mogu da zamisle nikoga drugog u toj ulozi. Takođe, ona važi za jednu od najplaćenijih glumica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading