SVE BIVŠE LJUBAVI LEPE GLUMICE: Turska zavodnica bile je fatalna i po Mustafu Sandala, ali i po dva najbolja druga

Autor: N.J.

Lifestyle

19.11.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Demet Ozdemir bila je fatalna za mnogobrojne turske zavodnike.

SVE BIVŠE LJUBAVI LEPE GLUMICE: Turska zavodnica bile je fatalna i po Mustafu Sandala, ali i po dva najbolja druga

Foto: Izvor: YouTube/ Erkenci Kuş

Demet važi za jednu od najlepših glumica, a trenutno je jedna od najpopularnijih u Turskoj. Srce publike šriom sveta osvojila je ulogom u seriji "Sanjalica", ali tu njena angažovanja nisu stala. Nedavno je u Turskoj završena prva sezona serije "Između sveta i mene" gde je tumačila glavnu ulogu, a zapamćena je i ulogom u seriji "Zejnep".

Još 2015. godina, Demet je ušla u vezu sa kolegom iz serije "Miris jagoda"  Jusufom Čim. Njihova veza navodno je trajala dve godine, prema pisanju turskih medija bili su pred venčanjem, a onda su se razišli jer se ljubav ugasila.

Foto: Instagram/ yusufcim

Turski glumac Jusuf Čim

Nakon njega sreću je pronašla  pored kolege Sečkina Ozdemira, sa njim je prvi put viđena 2018. godine, ali se pretpostavlja da su u vezi bili mnogo ranije. 

 

 

Medijski najviše ispraćena veza bila je sa kolegom iz serije "Sanjalica" Džanom Jamanom, gde su mnogi komentarisali da skoro nisu videli tako skladan i fizički lep par. Hemija koja je bila vidna u seriji, razvlila se u u privatnom životu. Jednom je potvrdio vezu sa Demet i objasnio da je njihova veza počela negde oko 20. epizode serije. Zbog iznošenja detalja o njihovoj vezi nakon raskida, Demet je bila neprijatno izenađena, te su turski mediji prenosili da je čak želela da ga tuži  ukoliko bude nastavio da daje izjave u vezi nje.

Pogledajte fotografiju iz 20. epizode kada su stupili u vezu:

Takođe, jedna od intrigantnih veza bila je sa  Kanom Jildirimom, drugom njenog bivšeg Sečkana Ozdemira. Pisalo se i da je osvojila srce turskog pevača Mustafe Sandala, bivšeg muža Emine Jahović. Ona se pojavila u njegovom spotu za pesmu "Ateş Et Ve Unut".

Da podsetimo, Demet se 26. avgusta ove godine udala za pevača Ogzana Koča. Njihova veza pre nego što su izgovorili "da" bila je turbulentna, pa se čak pričalo da su se prošle godine razišli. Bilo kako bilo par je sada zajedno, i očigledno uživaju u odluci koju su doneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Maja

27.07.2023 15:18

Turske glumice su jako lepe i zgodne za razliku od naših i Američkih ali izuzetak je Demet Ozdemir koja je ružna. Nema ni lepu glavu,ima prevelika usta a nije ni zgodna.