GLUMICA VERILA DEVOJKU NAKON SEDAM MESECI VEZE: Evo o kojoj poznatoj dami je reč, započele zajednički BIZNIS!

Autor: N.J.

Lifestyle

07.11.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno je priznala da voli žene.

GLUMICA VERILA DEVOJKU NAKON SEDAM MESECI VEZE: Evo o kojoj poznatoj dami je reč, započele zajednički BIZNIS!

Foto: YouTube/Printscreen

Glumica Rebel Vilson (42) skoro je priznala da je se zaljubila u Ramonu, a ljubav ne zna za granice! Njena devojka Ramona Agruma i ona verile su se samo nakon sedam meseci ljubavne veze. Vest je objavljena tokom proslave Noći veštica.


- Ljubile su se u uglu i svima govorile koliko su uzbuđene što su sada verene - rekao je izvor za „Pejdž Siks“. One su sada pokrenule zajedničku liniju trenerki pod nazivom "R&R Klub".
 

Da podsetimo, Rabel do sada nije obelodanila nijednu vezu sa ženom, jedino je bila medijski ispraćena njena ljubavna priča sa Džejkobom Bušom. Oni su se rastali prošle godine, nakon jednogodišnje veze. Takođe, ona je iznenadila javnost kada je smršala čak 18 kilograma. Jednom prilikom je otkrila da su je menadžeri plaćali da ostane krupnija zbog uloga koje je igrala, ali je ipak prelomila i shvatila da je zdravlje na prvom mstu. Ona je najčešće tumačila uloge punijih dama u svim projektima koje je igrala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

 


- Imala sam posao na kom su mi plaćali puno novca da ostanem krupnija i takve stvari vam mogu zeznuti stvari u glavi -  započela je ona jednom.


- U martu sam proslavila 40. rođendan i pomislila da će ovo biti godina u kojoj ću se skoncentrirati na sopstvenu zdravstvenu dobrobit. Nije da želim da izgubim kilograme i da dođem do određenog broja kilograma, više je od toga. Mentalno se suočavam s razlogom zašto sam se prejedala - rekla je filmska zvezda tada.


Neke od njenih najbolje odigraniih uloga prema mišljenju mnogobrojnih fanova njenog rada su uloge u filmovima "Bridesmaids" i "How To Be Single".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading