PET TURSKIH ZAVODNIKA ZA KOJIMA SU POLUDELE ŽENE ŠIROM SVETA: Na njih niko ne ostaje ravnodušan

Autor: N.J.

Lifestyle

16.11.2022

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njima retko ko može da odoli.

PET TURSKIH ZAVODNIKA ZA KOJIMA SU POLUDELE ŽENE ŠIROM SVETA: Na njih niko ne ostaje ravnodušan

Foto: Profimedia

Turski glumci važe za velike zavodnike, a neki su posebno popularni u Srbiji. Pored mnogobrojnih serija koje su se emitovale, nemoguće je da neki od ovih muškaraca nisu ušli u srca žena. Neki nisu "zaludeli" samo žene u našoj državi, već imaju armiju fanova širom sveta.

Džan Jaman

Njega je stvarno teško zaobići. Ulogom u seriji "Sanjalica" lansirao se na medijsko nebo, te se o njemu i koleginici iz serije Demet Ozdemir neprestano pisalo. Oni su imali romansu koja je završena te je svako pronašao sreću pored druge osobe. Demet se nedavno udala, a njega je teško pratiti nakon priča da je pronašao sreću pored devet godina starije devojke. Inače, on je turski glumac rođen 1989. godine, prvu ulogu je dobio 2014. godine. Zbog uloge u pomenutoj seriji osvojio je nagradiu za najboljeg stranog glumca 2019. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

 

Kivanč Tatlitug

Turski glumac osvojio se srca publike ulogom u seriji "Zabranjeno voće". Može da se pohvali mnogobrojnim nagradama i priznanjima. Važi za jednog od najpoznatijih glumaca, a osvojio je i nagradu za najboljeg modela Turske i najboljeg modela sveta u 2022. godini. On sada ima 39 godina i pored pomenute serije briljirao je i u serijama "Ljubav i osveta", "Sever Jug". Oženio je dizajnerku Bašak Dizer, sa kojom je u aprilu ove godine dobio sina.

 

 

Burak Ozčivit

Smatran je jednim od najzgodnih i najlepših glumaca u seriji "Sulejman Veličanstveni", u kojoj je glumio Bali- bega zbog čega ga većina tako i zove. Ima 37 godina, 2003. godine izabran je za Top modela Turske. Sa suprugom Fahrije Evdžen glumio je u filmu "Ljubav poput tebe" i u seriji "Dnevnik ljubavi". Oni su zajedno već pet godina. Ona je sada u šestom mesecu trudnoće i uskoro očekuju drugo zajedničko dete.

Republika

Foto: Promo foto

Burak Ozčivit kao Bali - beg

Tolgahan Sajišman

On je turski glumac i model, ima 41 godinu i danas je jedan od najtraženijih glumaca. Od 2015. godine u vezi je sa albanskom manekenkom, a prošle godine su se venčali i dobili dete. U Srbiji bila je popularna serija "Zabranjena ljubav" gde je tumačio ulogu Jigita, a društvo mu je pravila kolegnica Amine Gulše.

 

 

Burak Celik

Rođen je 1992. godine i njegovo pojavljivanje u seriji "Crna ruža" ostavilo je veliki trag.  Pobedio je na izboru za Najbolji model Turske i Najbolji model sveta. Nedavno je emitovana serija u Turskoj "Lepša sam od tebe", gde je dobio glavnu ulogu zajedno sa kolegicnom Džemre Bejsel. Na tom projektu upoznao je kolegincu Asli Turanli sa kojom je u vezi.

Foto: Izvor: Instagram/ burakcelikofficial

Turski glumac Burak Celik

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Mirjana

23.03.2023 18:41

Najlepši su Džan Jaman i Bali Beg ❤️❤️❤️