DARKO LAZIĆ PONOVO POSTAJE TATA! Pevač čeka treće dete: Valjda će biti još jedan KU*ONJA!

Autor:

Zabava

16.11.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić uživa u ljubavi sa Katarinom.

DARKO LAZIĆ PONOVO POSTAJE TATA! Pevač čeka treće dete: Valjda će biti još jedan KU*ONJA!

Foto: ST/V.Lukić

Darko Lazić sa devojkom

Pevač Darko Lazić i njegova devojka Katarina uskoro će dobiti bebu, a kako je početak trudnoće u pitanju, oni ne žele mnogo da otkrivaju! Kako Republika saznaje, Lazić s Katarinom ovih dana obavlja sve neophodne preglede na jednoj privatnoj klinici da bi se uverili da se plod razvija kako treba, a radosne vesti prvo su podelili samo s najbližima kod kuće.

Naime, bliski Darkovi prijatelji kažu da su za trudnoću saznali slučajno, kao i da bi folker voleo da dobije još jednog sina, što nam je i on potvrdio.

- Darko i Katarina su na pregledu slučajno saznali da je ona u drugom stanju jer se posle treninga u teretani već nedelju dana žalila na mučnine. Otišli su preventivno kad se javio nagon za povraćanjem. Na kraju se ispostavilo da je u drugom stanju oko mesec dana. Tad im je bilo jasno što više ne može da trenira kao ranije, a ide i do pet puta nedeljno na treninge. Kaću i Darka trenira isti trener, tako da sad pravi trening po kom će moći da održava liniju, ali bez forsiranja - kaže nam izvor blizak pevaču.

 

Stupili smo u kontakt s Lazićem, koji nam je rekao da će uskoro da otkrije šta se dešava sa trudnoćom, ali da, zasad, ne želi da govori previše jer Katarina ne bi da bude u žiži javnosti.

- Kaća nije tip devojke kojoj prija popularnost. Ona nije iz tog sveta, poznajemo se više od 10 godina i ima svoj posao. Ne zanimaju je slava i napisi u novinama. Ne mogu da pričam previše na temu trudnoće, ali mogu da kažem da bih voleo da dobijem još jednog kuronju, kad-tad. Sad se ne odvajamo, planiramo da otputujemo uskoro na planinu na mini-odmor, a do tada smo u Novom Sadu, u novom stanu, koji renoviramo. Kad majstori rade po ceo dan, skoknemo do Brestača kod mojih ili do njenih i to je to - kaže Darko i dodaje:

- Ja jesam bio ženskaroš, bio sam i za moje u kući najgori na svetu, ali sam se promenio. Sad sam u tridesetim, vreme je za porodicu, pa se nadam da će uskoro i svadba!

I Darkova majka Branka Lazić kaže da bi volela uskoro da ljulja još jedno unuče.
- Dece nikad dosta! Vi znate da su i kuća i dvorište uvek puni kod nas. Klinci trče na sve strane i uvek ima mesta za još. Ne bih ja da pričam previše, sin će da se ljuti - poručila je kratko.

Darko: Godinama sam zaljubljen u Kaću

Lazić je nedavno za naš portal rekao da je zaljubljen u Katarinu otkad je još, kao klinac, upoznao, te i da je tako bilo i kad je bio s drugim ženama.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Katarina, nova devojka Darka Lazića

- Ja se zapravo nikad nisam ni odljubio od Kaće, samo smo se razišli jer nije bilo pravo vreme za nas. U tom smislu sam uvek sve druge varao s njom. Ona je imala svoju vezu i brak, posle se razvela, isto kao i ja, i zašto da ne budemo zajedno? Smatram da je bolje da čovek sačeka da sazri. Mislim da smo tek sad prošli sve i možemo da uživamo zajedno do kraja života. Imam dvoje dece iz svojih veza s bivšim ženama i to je lepo. Deca su najlepša stvar i nikad ne bih poništio sve ono iz prošlosti iako sa ženama nije uspelo. Moj život je takav kakav je, sad imam 31 godinu i imam potrebu da se konačno smirim.
 

Barbara: Zbog Darka sam išla na terapije

Pevačica Barbara Bobak gostovala je u emisiji "Amidži šou", a tom prilikom je progovorila o odnosu sa bivšim dečkom Darkom Lazićem. Na konstataciju voditelja da se nisu videli od njihovog raskida i pitanje da li je nakon ljubavnog kraha potražila stručnu pomoć, Barbara je otvoreno priznala da jeste.

- Išla sam kod terapeuta još pre raskida ako ćemo iskreno. Zbog svega toga mi se život iz korena naglo promenio. Ja sam neko ko je vodio vrlo "optimalan" život, a kada ti se desi tako nešto, takav bum da si sa nekim ko je toliko poznat, sve se okrene. Da bi se snašao u svemu tome i ne bi sebe izgubio, ti moraš da vodiš računa i te kako o mentalnom zdravlju. Mislim, ne moraš, ali ja sam morala - priznala je Barbara.

Foto: TV Pink/printscreen

Barbara Bobak

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading