PRAKTIČNA ŽENA OTIŠLA POD NOŽ! Nataša Pavlović se podvrgla ESTETSKOJ KOREKCIJI, pogledajte kako izgleda nakon posete HIRURGU! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.11.2022

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Pavlović posetila estetskog hirurga.

PRAKTIČNA ŽENA OTIŠLA POD NOŽ! Nataša Pavlović se podvrgla ESTETSKOJ KOREKCIJI, pogledajte kako izgleda nakon posete HIRURGU! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Voditeljka Nataša Pavlović dobro je poznato lice sa malih ekrana, a publika obožava da gleda i prati njenu emisiju ''Praktična žena'', sa čijim se nazivom i sa živela, pa je tako Nataša u široj javnosti poznatija baš kao Praktična žena.

Republika

Foto: instagram.com/prakticnazena_

Nataša Pavlović - Praktična žena

Pored redovnih saveta koje daje i kućnih trikova koje otkriva u svojoj emisiji, Nataša veliku pažnju privlači i svojim izgledom. Jedan od razloga i uzorka njene izvajane figure i mladolokog izgleda je pored činjenice da se bavila modelingom svojevremeno i to što svoje lice svakodnevno neguje.

Ona i u svojim emisijama priprema maske i pilinge od voća i povrća, pa ih sama i isprobava, te nije čudo što su se mnogi iznenadili kada su je videli kod estetskog hirurga.

Nataša nije ni krila posetu estetičaru, čak se i pohvalila na svom Instagram profilu.

Republika

Foto: instagram.com/prakticnazena_

Nataša Pavlović kod estetskog hirurga

Iako se mnogi pitaju šta će njoj bilo kakva korekcija, činjenica je da je Nataša svima jasno stavila do znanja da nakon 40. godine žene moraju mnogo više da ulažu u svoj izgled, ne nužno estetskim korekcijama i odlaskom pod nož, ali brojnim drugim tretmanima poput botoksa, koktela, PRP trepmana i tako dalje, svakako bi trebalo da se okrenu i svom licu pruže dodatnu negu i sjaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading