OCU BAJE MALOG KNINDŽE POZLILO ZBOG LAŽI NENADA ČANKA, PAO NASRED SURČINA! Pevač odgovorio brutalno političaru, pa javno izneo DOKAZ kojim ga je URNISAO! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.11.2022

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baja Mali Knindža odgovorio Nenadu Čanku na uvrede.

OCU BAJE MALOG KNINDŽE POZLILO ZBOG LAŽI NENADA ČANKA, PAO NASRED SURČINA! Pevač odgovorio brutalno političaru, pa javno izneo DOKAZ kojim ga je URNISAO! (FOTO)

Foto: printscreen/TV Happy

Političar Nenad Čanak izneo je niz uvreda na račun pevača Mirka Pajčina, poznatijeg kao Baja Mali Knindža i na račun cele njegove porodice kada je rekao da njegova ćerka Ljiljana ima hrvatski pasoš. Ona se odmah oglasila i istakla kako političar izmišlja i laže.

Republika

Foto: printscreen/TV Happy

Baja Mali Knindža

Baja Mali Knindža je danas bio u jutarnjem programu na Happy televiziji i tom prilikom progovorio o uvredama koje je na njegov račun izneo Nenad Čanak, a onda se dotakao političarevog sina i dokazom koji je izneo uživo u emisiji šokirao.

- Jedan jako kulturan dečko, pametan i moj veliki fan je njegov sin. Ja mislim da će ovo najviše da ga boli jer ovo je njegov sin koji ceni moj rad i voli moje pesme. O gospodinu neću ništa da kažem, ali sin mu je ekstra momak, isto kao što je moj veliki fan i Aleksa Balašević. Deca su izvanredna, a o tatama sve najlepše - rekao je Baja Mali Knindža za "Happy TV", pa istakao da je cela porodica povređena.

Republika

Foto: printscreen/TV Happy

Baja Mali Knindža pokazao sliku sa sinom Nenada Čanka

- Otac je juče pao u Surčinu. Čovek ima 82 godine - rekao je Baja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Nenad

16.11.2022 18:13

odgovorio mu gospodski , ali ova svinjetina je jedno nevidjeno izdajnicko djubre i nevidjena smradina. Gde god je mogao isao je da nesto sere protiv Srbije, Rusije , pravde i bilo cega normalnog . Isao je ustasama da se dodvorava u Lisinski davno jos i da je pravde tom krmku bi trebalo zabraniti ulaz u Srbiju , isterati govna i oduzeti mu svu imovinu . Decu naravno ne treba dirati nije njegov sin kriv sto mu j otac izdajnik i bandit. Baji svaka cast poneo se gospodski .

Aleksandar

16.11.2022 22:02

@Nenad - @ NENAD- Molim te ne moj da vrdjas Srpske svinje ! One su gospoda za ovo djubre od čanka !

Sasa

16.11.2022 22:18

Išao je i kod Mila, na Cetinje, da mu da podršku protiv ljudi( srba) koji su protestvovali .