OVAJ MAJMUN DOBIJA BAŠ ONO ŠTO ŽELI: Prišao misici na Baliju, a ono što je uradio je milione ostavilo u čudu - frapiraćete se (VIDEO)

Autor:

Svet

19.11.2022

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majmunu su se dopale grudi popularne misice, a evo kakvu je akciju napravio da bi ih video.

OVAJ MAJMUN DOBIJA BAŠ ONO ŠTO ŽELI: Prišao misici na Baliju, a ono što je uradio je milione ostavilo u čudu - frapiraćete se (VIDEO)

Foto: Printscreen/TikTok/paulamanzz

Majmun i misica na Baliju

Paula Manzanal je prelepa i veoma zgodna mlada dama, koja je 2014. godine ponela titulu Mis Perua. Iako je bila popularna i pre poslednjeg snimka, kada je doživela neprijatnu situaciju prilikom odmora na Baliju postala je viralna.

Paula je rešila da svoj 29. rođendan proslavi na odmoru, ne sluteći da će dva miliona ljudi uživati u direktnom pogledu na njeno bujno poprsje. A sve se to upravo dogodilo - i to zahvaljujući ni manje ni više nego "opakom" majmunu.

Ovoj životinji Pauline grudi su se očigledno jako dopale, te je poželeo joj da spusti majicu koju je nosila. Upravo to je i učinio i pogledao ih u njihovom punom sjaju.

Kada je Paula majmunu stavila do znanja da ne može da gleda njene gole grudi i da je to nepristojno, zadržavajući majicu kako se ne bi videlo ono što ne treba, životinja je imala prilično agresivnu reakciju. Buran protest nije prošao nezapaženo.

Na snimku se vidi kako je majmun nakon "nerazumevanja" od strane svoje omiljene devojke, zviznuo misicu po nosu, nakon čega se snimanje prekinulo.

 

@paulamanzz Yo solo queria que no me toque mis.. 🥲🙈 #indonesia #bali #monkey #peruana ♬ Oh No (Instrumental) - Kreepa

 

Majmuni sa Balija su inače poznati kao "majmunska mafija", a reč je o grupi koja voli da potkrada turiste. Oni se okupljanju na putu do Uluvatu hrama i direktno napadaju noseći plen.

Uluvatu hram se nalazi na litici stene u koju udaraju talasi Indijskog okeana. Veruje se da hram štiti ostrvo od zlih duhova koji dolaze sa pučine. Stoga, ovo je veoma posećena turistička destinacija, do koje putnici većinom pešače. Do hrama vodi staza koju opseda veoma ova inteligentna vrsta majmuna, nazvana "mafijom"

Ovi majmuni se zabavljaju tako što turistima otimaju šešire, naočare, foto-aparate, telefone, nakit… ukratko, uzeće vam sve za šta im se pruži prilika. I oni ne kradu tako da primetite tek kasnije da vam je neka stvar nestala.

Oni ne džepare, već otimaju ono šta držite u ruci ili imate na glavi.

Ima slučajeva kako skaču na turiste i uzimaju im neku stvar koja im se čini zanimljivom. Ono što je interesantno jeste da nikada neće ukrasti hranu od turista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading