ISPLIVAO NOVI SNIMAK CRNOG PANTERA?! Opasna životinja trči po poljani u blizini Banje Junaković, zabrinuti građani ne prestaju da komentarišu (VIDEO)

Autor:

Vesti

12.11.2022

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest o pojavi divlje životinje uznemirila je pojedine građane, međutim mnogi upozorenje o crnom panteru nisu shvatili ozbiljno.

ISPLIVAO NOVI SNIMAK CRNOG PANTERA?! Opasna životinja trči po poljani u blizini Banje Junaković, zabrinuti građani ne prestaju da komentarišu (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/Mifi

Crni panter u Banji Junaković

Opština Apatin danas je saopštila da je crni panter viđen u blizini Banje Junaković i apelovala na građane da se ne približavaju tom kraju, a društvenim mrežama kruži snimak životinje koja ulazi u šumu.

Vest o pojavi divlje životinje uznemirila je pojedine građane, međutim mnogi upozorenje nisu shvatili ozbiljno, već su pomislili da je u pitanju samo šala. Međutim, na društvenoj mreži Tviter pojavio se snimak na kom se vidi kako crna, krupnija životinja u daljini šeta po poljani. Korisnik koji je snimak postavio na društvenu mrežu napisao je da je prizor zabeležen u blizini Banje Junaković.

Tokom trajanja videa čuje se glas muške i ženske osobe koji objašnjavaju da je u pitanju panter. Dok ga muškarac doziva sa "mac, mac", žena na pomenutom snimku navodi da bi ovaj događaj trebalo prijaviti nadležnima.

Komentari su se nizali ispod objave, kao što je to uglavnom slučaj sa viralnim snimcima i fotografijama na Tviteru. A ovoga puta, mnogi su nastavili sa doskočicama i šaljivim izjavama, dok su pojednici navodili da životinji treba pomoći.

- Jadna životinja, mora da je istraumiran - glasio je jedan od komentara.

 

 

 

Prethodno su JP "Vojvodina šume" izdale obaveštenje kojim upozoravaju na opasnu životinju.

- Obaveštavamo sugrađane da je uočen crni panter (leopard) u atarima Opštine Apatin. Predator je izuzetno opasan i ovim putem apelujemo na građane da vode računa za sebe i svoje najbliže. Ukoliko neko uoči crnog pantera potrebno je odmah obavestiti nadležnu policijsku stanicu - piše u saopštenju JP "Vojvodina šume".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
ANTONIO

14.11.2022 13:16

ja nevide parenje