IZUZETNO JE OPASAN, VODITE RAČUNA: Nadležni se oglasili o pojavi crnog pantera kod Apatina

Autor:

Vesti

10.11.2022

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasilo se javno preduzeće "Vojvodina šume" o navodima da se pojavio crni panter.

IZUZETNO JE OPASAN, VODITE RAČUNA: Nadležni se oglasili o pojavi crnog pantera kod Apatina

Foto: Pixabay, Youtube

Crni Panter u okolini Apatina i Banje Junaković

Već nekoliko dana stanovnici strahuju jer se pojavio neobičan otisak šape koja se pre svega zbog svoje veličine ne može pripisati bilo kojoj ovdašnjoj životinji, bila ona divlja ili pitoma. Sumnja se da je reč o crnom panteru ili leopardu.

- Otisak je star nekoliko dana, a da li se radi baš o otisku predatora o kojem govore očevici, ne bih se usudio da tvrdim - kaže pronalazač ovog "forenzičkog dokaza“ Mihajlo Ličina, lovočuvar lovačkog društva iz Sonte, koji je proveo veče i noć u osmatranju šuma i atara oko Sonte, koje ipak nije dovelo do još jednog viđenja crnog leoparda mada su korištene i termovizijske kamere, prenosi Mondo.

"Javno preduzeće Vojvodina šume Petrovaradin ogranak preduzeća ŠG Sombor, Šumska Uprava "Apatin" Apatin obaveštava sve sugrađane da je uočen crni panter (leopard) u atarina opštine Apatin. Predator je izrazito opasan i ovim putem apelujemo na građane da vode računa za sebe i svoje bližnje. Ukoliko neko uoči crnog pantera, potrebno je odmah da obaveste nadležnu policijsku stanicu", piše u obaveštenju koje je objavilo preduzeće "Vojvodina šume".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading