PIKSI NAPADA BRAZIL? Srbija sa svim silama udara na Karioke, Mitar i Vlahović predvode Orlove (POTENCIJALNI SASTAV)

Autor:

Sport

23.11.2022

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nacija je na nogama, cela Srbija će u četvrtak veče biti uz Orlove!

PIKSI NAPADA BRAZIL? Srbija sa svim silama udara na Karioke, Mitar i Vlahović predvode Orlove (POTENCIJALNI SASTAV)

Foto: Starsport/Ilustracija

Dragan Stojković Piksi

Fudbalska reprezentacija Srbije u četvrtak od 20 časova debituje na Mundijalu u Kataru protiv selekcije Brazila, jednog od glavnih favorita za osvajanje Svetskog prvenstva.

Republika

Foto: Republika.rs

 

Iako smo se svi plašili i strepeli danima unazad u vezi zdravstvenog stanja Aleksandra Mitrovića i Dušana Vlahovića, današnji trening u Dohi dao nam je jasniju sliku.

U sredu smo posetili trening centar Orlova u Kataru i jasno videli da su Vlahović, Mitrović, kao i ostali naši igrači, spremni i orni da u četvrtak napadnu Brazil.

Republika

Foto: Starsport

Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović

Selektor Dragan Stojković Piksi sigurno neće kalkulisati, pa čak ni protiv moćnog Brazila, stoga očekujemo da u četvrtak od 20 časova na terenu vidimo napadački tandem - Vlahović, Mitrović!

Kao po običaju iza njih bi trebali da "zaplešu" Dušan Tadić i Sergej Milinković-Savić, uz osigurač u srcu veznog reda u vidu Nemanje Gudelja.

Po boku će standardno "špartati" Darko Lazović i Filip Kostić, a bedem ispred gola Vanje Milinković-Savića činiće iskusni Stefan Mitrović uz Strahinju Pavlovića i Nikolu Milenkovića.

Potencijalni sastav:

V. Milinković Savić - Milenković, Mitrović, Pavlović - Kostić, Gudelj, Lazović - S. Milinković Savić, Tadić - Vlahović, Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading