Nejmar PROVOCIRAO navijače Srbije! SRAMAN GEST Brazilca! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.11.2022

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako se ne ponaša profesionalac.

Nejmar PROVOCIRAO navijače Srbije! SRAMAN GEST Brazilca! (VIDEO)

Foto: Starsport

Dušan Tadić i Nejmar u duelu

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od Brazila u prvom kolu Svetskog prvenstva u Kataru.

Golovima Rišarlisona Brazilci su slavili sa 2:0, a meč je obeležila velika borba, ali i lošije izdanje "Orlova" od ono na koje smo navikli.

Četa Dragana Stojkovića Piksija bila je u podređenom položaju tokom čitavih 90 minuta i priliku da popravi prikazano imaće u narednim mečevima protiv Kameruna (ponedeljak, 28. novembar, 11:00) i Švajcarske (petak, 02. decembar, 20:00).

Jedan detalj sa utakmice promakao je svima. Prva zvezda Brazilaca, Nejmar, ponovo je pokazao da nije veliki profesionalac. Neposredno pre izvođenja jednog kornera u prvom poluvremenu, Nejmar se okrenuo ka delu publike gde su se nalazili srpski navijači, te ih je svojom gestikulacijom provocirao.

 

 

Navijači su ostali u šoku zbog reakcije fudbalera Pari Sen Žermena, nisu mu ostali dužni, a Nejmar je iz tog kornera umalo postigao direktan pogodak! Srećom, Vanja Milinković-Savić je u tom trenutku reagovao odlično i sprečio gol.

Do kraja meča Nejmar je vodio puno duela sa srpskim fudbalerima, a susret je završio pre isteka 90 minuta i to zbog udarca koji je dobio po zglobu. Povredio se Nejmar, seo je na klupu i pod znakom pitanja je za naredni duel koji će Brazilci odigrati protiv reprezentacije Švajcarske (ponedeljak, 28. novembar, 17:00).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Dragan 1962

26.11.2022 11:46

Foliranti,neće igrati,priprema za švajcarce da igraju nerešeno .Providno kao i englezi.