KO JE NJIH SPOJIO? Kakva podrška "Orlovima": Adrijana Lima, Sofija Milošević i Ana Antić ZAJEDNO U KATARU! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

24.11.2022

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Motiv više za četu Dragana Stojkovića Piksija.

KO JE NJIH SPOJIO? Kakva podrška "Orlovima": Adrijana Lima, Sofija Milošević i Ana Antić ZAJEDNO U KATARU! (FOTO GALERIJA)

Foto: printscreen/instagram

Ana Antić, Sofija Milošević i Adriana Lima

Još malo je ostalo do početka utakmice između Srbije i Brazila.

Prvi meč na Svetskom prvenstvu "Orlovi" će odigrati u četvrtak od 20 časova, a definitivno će imati veliku podršku, kako u Kataru, tako i pored malih ekrana.

Luka Jović imaće motiv više jer će ga pratiti i lepša polovina, Sofija Milošević koja će utakmicu gledati u neverovatnom društvu.

Na Instagramu se pojavio stori na kom izabranica fudbalera Fiorentine Luke Jovića, Sofija Milošević, pozira sa ćerkom legendarnog trenera Radomira Antića, Anom i bivšom suprugom Marka Jarića i jednom od najlepših žena planete, Adrianom Limom.

Ko je njih tri spojio, zaista ne znamo, ali jedno je jasno - Srbija će imati i njihovu podršku!

Ovo je razlog više da Dragan Stojković Piksi i njegovi izabranici prekinu neugodnu tradiciju dugu 88 godina. Naime, toliko naša reprezentacija čeka na pobedu protiv Brazila, koji je takođe te 1934. poslednji put izgubio utakmicu na otvaranju Svetskog prvenstva.

Sam Stojković istakao je da se ne plaši ovog izazova:

Očekujem dobru Srbiju koja će napraviti dobar rezultat. Brazil je veoma srećan što ima četiri napadača, a odbrana? Brazil je sjajan tim, a za mene je ovo zlatna generacija, a mi očekujemo veoma tešku utakmicu. Međutim, kao tim moramo imati svoj stil fudbala. Moramo da pokažemo tehničko-taktičke karakteristike. Meč počinje sa 0:0, Brazil ima šanse, ali ima i Srbija. Ne plašimo se nikoga, pa ni Brazila. Nema potrebe za tim - rekao je Dragan Stojković.

Posle Brazila, očekuju nas dueli sa Kamerunom (ponedeljak, 28. novembar, 11:00) i Švajcarskom (petak, 02. decembar, 20:00).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading