Brazilcima Mitar UTERAO STRAH U KOSTI: Ima JEDAN ĐAVO koji može da prekine niz dug 88 GODINA!

Autor:

Sport

24.11.2022

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije im svejedno!

Brazilcima Mitar UTERAO STRAH U KOSTI: Ima JEDAN ĐAVO koji može da prekine niz dug 88 GODINA!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras počinje put na Svetskom prvenstvu.

"Orlovi" će igrati protiv Brazila od 20 časova, a i pored toga što četa Dragana Stojkovića Piksija nije favorit na ovom meču, među petostrukim osvajačima "zlatne boginje" vlada strah.

Brazilci se plaše - Aleksandra Mitrovića!

Jedan od najpoznatijih brazilskih novinara, Fernando Duarte, pred meč je istakao da posebna pažnja mora da se obrati upravo na napadača Fulama.

Brazil i Srbija deluje kao mnogo opasniji meč nego što bi trebalo - napisao je on na Tviteru, a na pitanje njegovih pratioca zašto tako misli odgovorio je sa:

- Ima u Srbiji jedan Mitrović koji je pravi đavo!

 

 

Dakle, među Brazilcima vlada strah, a da li će Aleksandar Mitrović uspeti da sruši neverovatnu seriju petostrukog osvajača Mundijala ostaje da se vidi. O kojoj se seriji radi?

Čak 88 godina fudbalska reprezentacija Brazila nije izgubila meč na otvaranju Svetskog prvenstva! To se poslednji put desilo 1934. godine kada su "karioke" poražene od Španije sa 3:1, a zatim su odmah eliminisane.

Sada će priliku da ispišu istoriju imati Dragan Stojković Piksi i njegovi izabranici. Selektor Srbije otkrio je da se "Orlovi" ne plaše svog narednog protivnika:

Očekujem dobru Srbiju koja će napraviti dobar rezultat. Brazil je veoma srećan što ima četiri napadača, a odbrana? Brazil je sjajan tim, a za mene je ovo zlatna generacija, a mi očekujemo veoma tešku utakmicu. Međutim, kao tim moramo imati svoj stil fudbala. Moramo da pokažemo tehničko-taktičke karakteristike. Meč počinje sa 0:0, Brazil ima šanse, ali ima i Srbija. Ne plašimo se nikoga, pa ni Brazila. Nema potrebe za tim - rekao je Dragan Stojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading