OGLASIO SE RUSKI FSB: Sprečen TERORISTIČKI NAPAD ukrajinskih službi na gasovod Južni tok, specijalci uhapsili 4 muškarca u Volgogradu!

Autor:

Svet

24.11.2022

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokušaj pripadnika ukrajinskih specijalnih službi da izvrše diverziono-teroristički napad na gasovod kojim se ruski gas transportuje u Tursku i Evropu, saopštila je federalna služba bezbednosti.

OGLASIO SE RUSKI FSB: Sprečen TERORISTIČKI NAPAD ukrajinskih službi na gasovod Južni tok, specijalci uhapsili 4 muškarca u Volgogradu!

Foto: Tanjug/AP

Privedeni su ruski državljani umešani u pripremu napada, zaplenjene su četiri magnetne mine, četiri kilograma plastičnog eksploziva i detonatori sa odloženim dejstvom, 593.000 rubalja (preko 9.000 evra) i sredstva komunikacije sa nalogodavcima iz specijalne službe Ukrajine, prenosi Sputnjik.

 

 

Otkrivene su i i koordinate mesta gde je trebalo da se dogodi eksplozija u Volgogradskoj oblasti.

Pokrenut je krivični postupak za pripremanje terorističkog napada, organizovanje terorističke zajednice i nedozvoljeno držanje eksploziva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading