NA, NA, NA, NA, NA, NA, NA, NA IDEMO U KATAR! Invazija na Dohu - "Orlovi" dobili BRUTALNU PODRŠKU iz Republike Srpske pred Brazil! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.11.2022

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naelektrisana atmosfera pred Brazil!

NA, NA, NA, NA, NA, NA, NA, NA IDEMO U KATAR! Invazija na Dohu - "Orlovi" dobili BRUTALNU PODRŠKU iz Republike Srpske pred Brazil! (VIDEO)

Foto: Republika

Srpski navijači u Kataru

Fudbalska reprezentacija Srbije počinje svoj pohod na Mundijalu.

Republika

"Orlovi" će u prvom kolu Svetskog prvenstva igrati protiv jednog od glavnih favorita za titulu, petostrukog uzastopnog šampiona sveta, Brazila.

Četa Dragana Stojkovića Piksija imaće ogromnu podršku na stadionu. Velika euforija vlada među našim navijačima, a specijalni izveštač Republike sa lica mesta poslao nam je fenomenalan snimak naših ljudi iz Srbije i Republike Srpske kako se spremaju za Brazilce.

Na snimku se nalazi grupa momaka na brodu koji, vidno pozitivno naelektrisani, pevaju:

- Idemo u Katar!

Dakle, svi predusovi za dobru igru čete Dragana Stojkovića Piksija su tu.

Naš nacionalni tim ima šansu da napravi veliki korak ka osmini finala Svetskog prvenstva, ali jedan mešoviti par ne misli baš tako. Brazilka i Meksikanac razgovarali su sa našim specijalnim izveštačem i otkrili su da veruju u pobedu Titeove čete:

- Znamo šta se desilo Argentini. Ipak, mi pobeđujemo i to 2:0 - istakla je Brazilka, a njen izabranik iz Meksika je podržao.

Dragan Stojković Piksi, selektor Srbije, otkrio je na konferenciji za medije pred ovaj meč da se "Orlovi" ne plaše Brazilaca:

Očekujem dobru Srbiju koja će napraviti dobar rezultat. Brazil je veoma srećan što ima četiri napadača, a odbrana? Brazil je sjajan tim, a za mene je ovo zlatna generacija, a mi očekujemo veoma tešku utakmicu. Međutim, kao tim moramo imati svoj stil fudbala. Moramo da pokažemo tehničko-taktičke karakteristike. Meč počinje sa 0:0, Brazil ima šanse, ali ima i Srbija. Ne plašimo se nikoga, pa ni Brazila. Nema potrebe za tim - rekao je Dragan Stojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading