NOVI DETALJI PUCNJAVE U HORGOŠU! Muškarac (20) pronađen sa prostrelnom ranom! (VIDEO)

Autor:

Hronika

25.11.2022

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve grupe migranata sukobile su se u Horgošu, pucajući jedna na drugu u ranim večernjim satima.

NOVI DETALJI PUCNJAVE U HORGOŠU! Muškarac (20) pronađen sa prostrelnom ranom! (VIDEO)

Foto: Printskrin/Facebook/Határsértők Horgos

Kako je Republika sinoć pisala, dve grupe migranata sukobile su se u Horgošu. Na snimcima koji su se pojavili na društvenim mržama videla se grupa muškaraca sa automatskim oružjem koji idu ulicama, a zatim i pucaju jedni na druge.

Kako su navodili stanovnici ovog pograničnog mesta, svi su bili u strahu i nisu izlazili iz kuća.

 

 

Odmah po dobijanju informacije da se čuju pucnji iz automatskog oružja na području Horgoša, Udarna grupa MUP krenula je u detaljan pregled terena i objekata u široj okolini Horgoša saznaje Blic.

Na licu mesta zatečeno je 6 migranta od kojih je jedan starosti oko 20 godina zatečen sa dve prostrelne rane u grudima. Takođe, u toku je privođenje više lica koja se dovode u vezu sa sinoćnim pucanjem i ilegalnim krijumčarenjem migranata.

U pretrazi se koriste dronovi i svi drugi vidovi sredstava u cilju pronalaženja obe grupe lica, koji su prošle večeri pucali jedni na druge. Nema povređenih državljana Srbije, građana koji žive na području Horgoša i da oni nisu bili ugroženi ni u jednom trenutku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading