PIKSI ZABRINUO SRBIJU nakon PORAZA od Brazila! Ovo nije dobro...

Autor:

Sport

24.11.2022

22:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Srbije doživeli su poraz od Brazila na startu Mundijala u Kataru rezultatom 2:0.

PIKSI ZABRINUO SRBIJU nakon PORAZA od Brazila! Ovo nije dobro...

Foto: Tanjug/AP

Svoje impresije nakon utakmice izneo je selektor Srbije Dragan Stojković Piksi:

- U prvih 45 minuta smo bili egal, nisam video da su toliko dominirali. U nastavku nismo bili tim, pali smo fizički i zato smo kažnjeni sa dva gola. Protiv Kameruna i Švajcarske moramo biti drugačiji. Večeras nisam mogao da prepoznam svoj tim. Mnogo povreda i to u nevereme i to od naših udarnih igala. To je tako i moramo to prihvatiti. To se i videlo včeras - zabrinuo je Piksi Srbiju sumirajući zdravstveni bilten Orlova.

O povredama ključnih igrača:

- Kostić, Mitrović i Vlahović su povređeni, da su spremni 100 posto, bilo bi nam lakše! Sada sledi analiza za Kamerun i Švajcarsku kako bismo bili bolji. Brazil je večeras zasluženo pobedio i jedni su od glavnih favorita za prvo mesto u Kataru.

- Kada je reč o povređenima, moraće zdravi da igraju u nastavku. Ali, očigledno da nije ok, iako mi je rečeno da su svi spremni. Imamo vremena da donesemo odluke najbolje za tim. Večeras bi pema bila drugačija da su svi bili zdravi, ali nije sramota izgubiti od Brazila - zaključio je Piksi.

Naredni meč Srbija igra u ponedeljak 28. novembra od 11 sati protiv Kameruna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading