RIZIČAN POTEZ PIKSIJA NA MUNDIJALU! Kako će selektorova odluka uticati na Orlove?

Autor:

Sport

26.11.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ipak, moramo verovati u našeg selektora.

RIZIČAN POTEZ PIKSIJA NA MUNDIJALU! Kako će selektorova odluka uticati na Orlove?

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Srbije propustila je šansu da protiv Brazila išćupa remi na startu Mundijala, iako je do pred sam kraj duela imala 0:0 u svom džepu.

Čvrsto i pokriveno na sredini terena delovao je naš tim sa Sašom Lukićem i Nemanjom Gudeljom u srcu veznog reda.

Međutim, selektor našeg tima Dragan Stojković Piksi dao je šansu Ivanu Iliću, vezisti koji je nedavno zaigrao za "orlove" u okviru Lige nacija.

Republika

Foto: Starsport

Ivan Ilić

Gudelj je izašao u 57. minutu, a samo pet minuta nakon toga naš vezni red je izgubio na čvrstini i Rišarlison je nedugo nakon toga matirao Vanju Milinkovića-Savića. Kasnije je upisao još jedan gol, a Ilić se bukvalno nije video na terenu... Bio je poput duha među brazilskim zverima. 

Da smo kojim slučajem iščupali bod, Srbija bi osokolena ušla u meč sa Kamerunom, ovako, bez pobede nad Afrikancima, nemamo šta da tražimo u nastavku. Šteta, imali smo bod u džepu i udaljili Brazilce od našeg gola do sredine drugog dela. Ipak, za prosutim mlekom ne treba žaliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Gošun

26.11.2022 11:12

Znali smo sve šta će da bude... Jedna Saudi Arabija pobedi Argentinu, i to iz prelaza, jer su igrali hrabro, a naši se opet uneredili.... Kakva je ono igra.... Uplašili se... Profesionalci.. Nema nama pomoći, u fudbalu....

Rade

26.11.2022 19:39

Primili smo gol u 63. pa u 73 minutu! zar je to pred sam kraj? Ponovo novinari "patriote". Dobro je da nismo popili "petardu", u drugom poluvremenu ličili smo na razbijenu vojsku!

Dragan

26.11.2022 20:15

Sta lupate? Jeste li vi uopste gledali utakmicu? Kakav je ovo naslov?

Draško

27.11.2022 00:45

Decenijama ista priča. Neprekidno stižemo nedostižno. U suštini kukavička igra ne može doneti pobedu. Ako i prođemo Kamerun dočekaće nas Švajcarci. Sve u svemu povratak kući je neminovan.