ŽENE NAPALE NAJZGODNIJEG TATU U ŠKOLI: Tvrdi da hoće u KREVET sa njim, one napravile HAOS - Treba ti pomoć!

Autor: N.J.

Lifestyle

25.11.2022

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najzgodniji tata u školi!

ŽENE NAPALE NAJZGODNIJEG TATU U ŠKOLI: Tvrdi da hoće u KREVET sa njim, one napravile HAOS - Treba ti pomoć!

Foto: Izvor: Instagram/ rwarfordd

Rob se slika u ogledalu

Rob Bler (30)  otac  je dvojice dečaka i za sebe kaže da je definitivno najzgodniji tata u školi. Očigledno da mu samopuzdanja ne fali, a sa njegovim komentarima žene baš i nisu saglasne. On na svom TikTok nalogu, deli videe poput tinejdžera, gde se plazi, skida i pokazuje zgodno telo. Kada objavi snimak nastane potpuna pometnja, neki ga obožavaju, a drugi nisu baš tako blagonakloni njemu. Samoprozvani najlepši i najzgodniji tata, objavio je video gde je istakao kako ga mame u školi gledaju i žele da imaju seks sa njim.

Foto: Izvor: Instagram/ rwarfordd

Otac Rob Bler

Zbog svojih izjava, naleteo je na osude. Drugi su se našalila da ga je sigurno pogledala samo jedna devojka, a on je došao kući i napravio video. Neke žene su pisale da škola definitivno nije mesto gde bi merkale muškarce, a mnoge su u saglasnosti sa njom.

 

@warfordd Some of you mummas be thirsty 😂 #foruou #fyp ♬ Kute & Neat - Sasique

- Činiš se kao tip koji gleda devojke samo da bi bio siguran da one gledaju tebe... (mi nismo) - napisala je jedna devojka ispod njegovog videa.

- Pomoć! - ovo je još jedan komentar ispod videa.

- Sramota me je! - napisala je jedna žena.

Da li je zaista ovako ili ne, ne znamo, ali prema komentarima koje su ostavile ispod njegovog videa, neke mame su tvrdile da ne znaju gde će pre od obaveza nakon što ostave decu u školi, i da nemaju vremena da ga posmatraju. On za sebe kaže da je kombinacija fudbalera Dejvida Bekama i glumca Krisa Hemsvorta, ali ipak nije očekivao ovakvu reakciju žena.

Kako se vama dopada ovaj tata?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading