DA LI JE OVO NAJORIGINALNIJE OTKRIVANJE POLA BEBE KOJE STE IKADA VIDELI? Zaboravite balone, ovo je NESVAKIDAŠNJE! (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

25.11.2022

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je postao trend!

DA LI JE OVO NAJORIGINALNIJE OTKRIVANJE POLA BEBE KOJE STE IKADA VIDELI? Zaboravite balone, ovo je NESVAKIDAŠNJE! (FOTO/VIDEO)

Foto: Izvor: Printscreen/ TikTok/leann_manning

Otkrivanje pola bebe postao je trend i svi se trude da na što različitije načine saznaju kog pola je njihova beba. Bušenje velikog crnog balona iz kog izlaze manji baloni roze ili plave boje, ili konfete davno je prevaziđeno. Sada, otkrivanje pola prešlo je sve granice i ljudi od toga prave zabavu gde prisustvuje veći broj ljudi. Radoznali roditelji, a uz njih i bake, deke, prijatelji jedva čekaju da se raduju dečaku ili devojčici.

Drugo stanje je poseban period za svaku buduću mamu, a kako bi im trudnoća prošla što lepše, one žele da priušte sebi zabavu na kojoj će uz svoje drage prijatelje i supruga saznati kog pola je njihova beba. Jedan par uradio je to na potpuno drugačiji način i time oduševio mnogobrojne korisnike Instagram mreže.

Maskirani i u odelima likova iz porodice Kremenko sipali su tečnost u veliki crni lonac iz kog je posle nekog vremena izlazio roze dim, što znači da će ovaj par dobiti devojčicu.

Foto: Izvor: Printscreen/ TikTok/leann_manning

Par na žurci otkriva pol bebe

Ovaj video lajkovalo je čak pet miliona ljudima, a pozitivnim komentarima nema kraja.

- Najbolje otkrivanje pola koje sam ikada video! - napisao je jedan.

- Kreativno - napisao je drugi korisnik na TikTok - u.

 

 

Da li se vama dopada ovakvo otkrivanje pola?

Takođe, pol bebe možete otkriti i pomoću određenih poslastica, pa tako su i aktuelne torte koje kad presečete prema filu možete da saznate da li je devojčica ili dečak. Pol bebe se najranije može saznati između 16. i 20. nedelje i to na tri načina: ultrazvučnim pregledom, neinvazivnim prenatalnim testovima ili invazivnim metodama poput CVS-a i amniocenteze. Rezultati se mogu saopštiti vašim najbližima i samim tim oni mogu oragnizovati žurku, kako bi samo otkrivanje pola bilo iznenađenje za vašeg partnera i vas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading