POČEO TREND "GLUPIH TETOVAŽA": Na njoj je vežbao bivši suprug, a neki su otišli baš daleko, pogledajte koje su najčudnije (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

02.11.2022

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tiktokeri su otkrili svoje "najgluplje" tetovaže u čast novog trenda.

POČEO TREND "GLUPIH TETOVAŽA": Na njoj je vežbao bivši suprug, a neki su otišli baš daleko, pogledajte koje su najčudnije (FOTO)

Foto: Printscreen

"Bodi art" je popularan način da se izrazite, ali oni koji se odluče otići pod iglu uvek bi trebalo da pažljivo razmisle o svojoj odluci.

Taj savet zaobišao je ove korisnike koji su podelili svoje tetovaže. Trend "glupih tetovaža" na TikTok - u pokrenula je Hana Nic, koja je pozvala druge korisnike da objavljuju sopstvene "glupe crteže", piše "Dejli mejl".

Jedna je žena otkrila da je tetovirala partnerove inicijale na unutrašnjoj strani usne - neposredno pre nego što ju je ostavio, dok je druga žena priznala da je imala svoje ime ispisano preko nožnih prstiju.

Pogledajte u galeriji neke od zanimljivih tetovaža:

Jedna žena otkrila je da je velikim slovima preko tabana ispisala "Ja sam stopalo", a priznala da tetovaža "boli kao vrag" i da ju je napravila kad je bila jako pijana. Ali je dodala je da tetovaža ima dvostruko značenje, budući da je "A Fut" početno slovo njenog imena, Ašli, a prezime joj je Fut. Ljudi su komentarisali kako je to kul tetovaža. 

Na njoj se "vežbao" bivši

Jedna žena priznala je da joj je žao što je svom bivšem mužu dopustila da na njoj vježba svoje veštine pisanja. Ispričala je da ima dve tetovaže, na jednoj piše "poverenje", a na drugoj "ljubav". Dodala je da je još jedna od njenih najglupljih odluka o tetoviranju bila nanošenje venčanog prstena.

 

@sheree.pack #stitch with @hannanicbic dumbest tattoo ever, think them through!!! #fyp #foryoupage #1000followers ♬ original sound - Sheree Pack

 

Pozivajući druge da dobro razmisle o tetovaži, rekla je:

- Mnogo žalosnih tetovaža. Dakle, deco, pouka priče je, razmislite o njima pre nego što ih završite!

Još jedna osoba javila se kako bi podelila svoje žaljenje nakon što su pokušali tetovirati mozak na podlaktici, ali je krajnji rezultat bio užasno pogrešan.

Samohrana majka priznala je da je preko leđa tetovirala ogromnu verziju sebe u obliku štapića u stanju trudnoće. Prikazuje jedinstvenu tetovažu osobe koja leži na leđima s trudničkim stomakom, dok su joj ruke i noge pale prema dole. Objašnjavajući razlog tetoviranja u komentarima, Lisi je rekla da je njen partner, koji je tada bio u zatvoru, sanjao da ona izgleda ovako te joj je u pismu nacrtao njegovu viziju.

Foto: Izvor: Printscreen/TikTok/lulubean85

Tetovaža trudnice na leđima

Nekoliko godina kasnije, njen partner je potom sam tetovirao svoj crtež na njena leđa, u tačnoj veličini u kojoj je izvorno nacrtao sliku.

Lisi je priznala da bi promenila kad bi mogla jer je mislila da je to dobra ideja u to vreme, ali sada se ježi, pogotovo jer joj je to bivši suprug.

Sledeća žena je istetovirala svoje ime na nožnim prstima. Jednostavni dizajn, znatno je izbledeo.

Republika

Foto: Izvor: Printscreen/TikTok/yuckriley

Tetovaža na nozi 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading