KUPILA KUPAĆI KOSTIM ZA OKO 50. 000 DINARA: Kada ga je obukla ni sama nije mogla da veruje šta je naručila ! (VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

29.10.2022

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan dokaz da moramo biti oprezne kada kupujemo na Internetu!

KUPILA KUPAĆI KOSTIM ZA OKO 50. 000 DINARA: Kada ga je obukla ni sama nije mogla da veruje šta je naručila ! (VIDEO)

Foto: Izvor: TikTok/ bondenavant

Svima nam se desilo da naručimo jednu stvar, a da nam stigne nešto potpuno drugačije. Zato je mnogo bitno da vodite računa kada naručujete stvari preko Interneta, kako ne biste "bacile novac" za nešto što vam ne stoji onako kako biste želele, ili krajnje, kako vas ne bi prevarili preko Interneta. 

Ovde nije reč o prevari već o pogrešno odabranom modelu. Nekada je veoma teško proceniti sopstvene mere, a tek kada je reč o kupaćem kostimu... E tu morate biti veoma oprezne! Ejmi Čang je mislila da je izabrala odličan kupaći kostim, ali kada je stigao, počela je da se premišlja. Da stvar bude još gora ona je kupaći kostim platila oko 50.000 dinara, a kada je videla kako joj stoji i sama je ostala bez teksta!

Foto: Izvor: TikTok/ bondenavant

Ejmi Čang u kupaćem kostimu koji je naručila

Jednodelni kupaći kostim, ljubičaste boje delovao je baš atraktivno, odnosno, kao model  koji bi svakoj devojci stajao besprekorno. Iako je ova devojka izuzetno zgodna i nema baš nijedan višak na telu, kupaći koji je naručila učinio je da deluje deblje nego što jeste, jer ima trake koje su na pogrešnom mestu postavljene. 

 

 

Ona je naručila S veličinu, a stigao joj je ovakav kupaći.

- U mojoj glavi je izgledalo drugačije - rekla je ona.

Ovaj video naišao je na empatiju korisnika TikTok - a, te su se i oni saosećali sa devojkom.

"Nisam znala šta da očekujem, ali nisam baš ni ovo očekivala", "Ovih dana sve ima milion kaiševa", "Kad si XS i izgledaš ovako...", "Još uvek izgledaš odlično", pisali su ljudi ispod videa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading