OD LUKSUZA I POKLONA DO ZAKLJUČAVANJA U SOBU I SNIMANJA: Prijavila sponzora za uznemiravanje, a bio je njen "tatica" (VIDEO)

Autor: N. J.

Lifestyle

26.10.2022

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sponzor joj je napravio pakao od života.

OD LUKSUZA I POKLONA DO ZAKLJUČAVANJA U SOBU I SNIMANJA: Prijavila sponzora za uznemiravanje, a bio je njen "tatica" (VIDEO)

Foto: Izvor: TikTok/2cute2care1222

Ker Ševčenko (25) opisala je svoje traumatično iskustvo. Ona je imala svog "šugar dedija" kako ga je nazvala na početku videa. To bi trebalo da znači da je imala određenu vrstu odnosa sa starijim muškarcem, finansijski stabilnim koji mlađoj devojci "pomaže" da dobije sve što poželi.

U opisu videa koji je podelila na TikTok - u, ispričala je kako je njihova "romansa" postala sve samo ne to, te se on ponašao kao da ima bipolarni poremaćaj. U opisu videa, apelovala je na sve devojke i objasnila im da ako im muškarac nešto plaća, ne smeju da mu dopuste da misli da ih poseduje.

- Idem u Kabo sa "šugar dedijem" i mislim da je to okej -  napisala je ona na početku videa. Za početak, on joj je slao romantične poruke i kupovao skupe poklone. Odveo je na odmor, ali je pomislio da se ona dopisuje sa drugim dečkom zbog čega je doslovno poludeo. Kada je shvatio da je došlo do nesporazuma, on joj se izvinjavao po deset puta preko poruka, i govorio kako je voli. Ali, njihovim preprikama nije bilo kraja, kao ni njegovom čudnom ponašanju.

@2cute2care1222 Preview for my story time because there’s honestly smmmmm more to the story I couldn’t fit… and it’s getting worse but have court on Tuesday! So fingers crossed, will update but ya, mans is real life crazy and switched up on some bipolar weird shit, like I deadass wanna tell this story for the girls out there cus in this world, it takes just ONE wrong guy or person and you’re Done! Also don’t believe social media!!! & don’t let a guy think he owns u cus he spent $$$ on you!!Thanks to God he got me but could have been much worse, trafficking is a real thing, I might move countries soon too. Also anytime he mentions me and a guy keep in mind he’s imaginary 😭 #fyp #foryoupage #sugardaddy #seekingarrangement #sugardaddyturnedstalker #stalker #restrainingorder #sds #cabo #vacation #trafickingtactics #traffickingawarenes #fypシ #storytime #youtube ♬ little miss - 𝔰.𝔯 🧿

Zaključao je devojku u sobu, i uzeo joj telefon. Tražio joj je da vrati sve što je od njega dobila. A onda joj je nudio 5. 000 i 10. 000 dolara da mu da drugu šansu. Nastavio je da piše niz uvreda, na trenutke joj je tražio oproštaj, a drugi put je optuživao. Fotografisao ju je čak i dok spava, a ona ga je prijavila jer smatra da ima mentalni poremaćaj.

On je nastavio da joj šalje cveće, čak i na posao. Otišao je toliko daleko da se pretvarao da je Tim, advokat koji ga zastupa.

- Ima još mnogo toga u priči što nisam mogla da uklopim. Dovešću se u red, ali da muškarac je u stvarnom životu lud. Ne verujte društvenim mrežama. Ne dozvolite da misli da vas poseduje jer je potrošio novac na tebe - napisala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading