OŠTAR REZ MILOŠA MILOJEVIĆA: Najbolji na klupi protiv Trabzona?

Autor:

Sport

26.10.2022

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta bi ovakva odluka mogla da donese?

OŠTAR REZ MILOŠA MILOJEVIĆA: Najbolji na klupi protiv Trabzona?

Foto: Starsport

Dragović, Katai i Borjan

Fudbaleri Crvene zvezde igraju veoma važan meč u Ligi Evrope.

Četa Miloša Milojevića će u četvrtak od 21 čas dočekati Trabzon na Marakani i pod imperativom pobede je ako želi da obezbedi evropsko proleće. Trijumf stoji pod "znakom mora", a beogradski crveno-beli imaju problema sa formom igrača pred ovaj meč.

Zbog toga se očekuje da Miloš Milojević povuče oštar rez i van prvih 11 ostavi Aleksandra Kataija, tako bar piše Mozzart Sport. Stefan Mitrović igra u odličnoj formi, a povratak Osmana Bukarija u tim dovodi do tumbanja u veznom redu iz kog će ispasti ili Katai ili Mirko Ivanić. Ipak, deluje da će srbobranski "El Magiko", po mnogima najbolji igrač Zvezde, šansu protiv Turaka čekati sa klupe.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Katai

 

Još nekoliko nedoumica ima Miloš Milojević, a jedna od glavnih je da li će Strahinja Eraković na poziciju beka ili na mesto centralnog defanzivca. Na golu je neprikosloven Milan Borjan, mesto u startnih 11 rezervisano je i za Rodića, Dragovića, pomenutog Erakovića, Mitrovića, Bukarija, kao i Pešića u samom špicu napada.

Van konkurencije za ovaj meč je i povređeni Seku Sanogo, pa ostaje da se vidi da li će na poziciju defanzivnog veznog uz Gelora Kangu, Slavoljub Srnić ili Kings Kangva. Potencijalnih 11 Zvezde protiv Trabona moglo bi da izgleda ovako:

Borjan - Rodić, Dragović, Milunović, Eraković - Srnić (Kangva), Kanga - Mitrović, Ivanić, Bukari - Pešić.

Da li ovaj tim može da sruši Trabzon?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading