JEZIVE TAJNE MODNE INDUSTRIJE OTKRIVA MANEKENKA: Suluda pravila koja moraju da poštuju

Autor: N.J.

Lifestyle

21.10.2022

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekensto ima svoje mračne strane, a sada su isplivale na videlo.

JEZIVE TAJNE MODNE INDUSTRIJE OTKRIVA MANEKENKA: Suluda pravila koja moraju da poštuju

Foto: Shutterstock

Sigurno ste se zapitali šta se to krije iza manekenstva? Kakva je zaista situacija? Modna industrija ima svoja pravila, koja su stroga i moraju se poštovati. Oni koji kroče u taj svet moraju da ih poštuju. Možda mislite da su dijete, odnosno ishrana i treniranje jedina pravila koja se moraju poštovati, ali mnogo je gore. Manekenka Viktorija Kejn otkrila je pravila koja menekenke moraju da poštuju ako žele da budu na vrhu u modnoj industriji.

1. Nema toaleta

Viktorija je otkrila da devojke ne mogu da koriste toalet čak iako imaju menstruaciju. Ona je i sama priznala da je nosila isključivo crnu odeću kada je imala ciklus, kako se potencijalno curenje ne bi videlo. A razlog se krije u tome što je velika navala devojaka za kasting i jedanput kad bi izgubila mesto u redu zbog odlaska u toalet, morala bi da se vraća skroz na kraj, piše "Mondo".

Foto: shutterstock

Revija - šetnja Viktorijinih anđela

 

2. Problemi sa tamponom

Kada je ponovo reč o ženskim problemima, ulošci ne dolaze u obzir zbog mogućeg ocrtavanja na odeći. A Viktorija je otkrila da manekenke često idu bez gaćica i grudnjaka, upravo iz istog razloga. Tamponi su dozvoljeni, ali pod određenim pravilima. Končić iz njega ne sme da viri, kako se slučajno ne bi video, te manekenke moraju ili da ga uvuku ili uklone.

3. Ne piju tečnost

Jednom prilikom i sama Adrijana Lima otkrila je kako se pripremala za jednu reviju. Ona je devet dana pre snimanja prestala da jede čvrstu hranu, a pila je samo proteinske šejkove, dok bi 12 sati pre snimanja potpuno prestala da unosi tečnost.

Foto: Tanjug

Manekenka Adriana Lima

4. Perut

Zbog čestih oblikovanja kose i frizura za potrebe snimanja i revija, manekenke su mnogo više sklonije peruti. Svakodnevno tretiranje kose uz pomoć raznih preparata, poput lakova, kao i izlaganje toploti, dovode do njenog oštećenja. Zato manekenke obožavaju da i po nekoliko dana ne peru kosu kako bi im se teme oporavilo.

5. Lažne obline

Mahom se ženske obline dodaju uz pomoć raznih programa i fotošopa, a manekenka Viktorija otkrila je da se modelima obično dodaju posebne obloge i kalupe koji pojačavaju volumen zadnjici, bokovima i grudima. Ovo je dokaz da će se modna industrija poslužiti raznim trikovima kako bi opstala. Zato kada sledeći put ugledate neku savršenu izvajanu manekenku sa blistavom kožom, znajte da nije sve baš tako sjajno kao što izgleda!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading