ISPOVEST ŽENE KOJA JE BILA U HAREMU: Imala je 20 godina i nikad se nije pokajala zbog svoje odluke: BIO JE NEVEROVATNO BOGAT!

Autor: N.J.

Lifestyle

17.10.2022

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova manekenka dospela je u harem.

ISPOVEST ŽENE KOJA JE BILA U HAREMU: Imala je 20 godina i nikad se nije pokajala zbog svoje odluke: BIO JE NEVEROVATNO BOGAT!

Foto: Shutterstock

Bivša manekenka Džil Do (62) živela je u Parizu. Ona je bila u haremu poznatog trgovca oružija Adnana Kašogija, kojeg je upoznala na žurci u Monaku davne 1980. godine. Bila je prava lepotica, zbog kojeg su muškarci gubili glavu, družila se sa elitom i uživala. Od agenta je dobila poziv da ode u Monte Karlo za vikend, što je i pristala da uradi.

Džil je tada imala 20 godina, a na putovanju je upoznala Adnana. On je bio biznismen, najbogatiji čovek na svetu, trgovac oružjem, koji je bio očaran njom:

- Shvatila sam da nikada nisam upoznala tako inteligentnog, rečitog i zabavnog čoveka poput Adnana, oca petoro dece koji je imao 44 godine. Da, bio je neverovatno bogat, ali je imao i neku mirnu snagu. Polako sam padala na njegov šarm - pričala je ona, a prenosi "Kurir".

Foto: Izvor: Printscreen/YouTube/stella kudritzki

Džil Dod intervju o haremu

 

On je polako osvajao, vodio je gde god da je poželela. Kada je pitao da postane jedna od njegovih "žena za zadovoljstvo", što je prema saudijskim zakonima dovoljeno, pristala je:

- Par nedelja kasnije, odleteli smo u Španiju, gde me je pitao da postanem jedna od njegovih žena. Rekla sam "da" i tako postala šahovska figura na njegovoj tabli. U početku, sve mi je bilo novo i uživala sam u luksuzu. Nije prošlo dugo i navikla sam se na moć i novac, prestala sam da se divim svemu tome i to mi je postalo nešto što se podrazumeva. Jednom u Keniji je Adnan krenuo da mi pokloni dijamantski prsten od 20 karata. Bilo je to na početku našeg odnosa i odbila sam, bila sam šokirana tako skupocenim darom. Međutim, bila sam okružena ženama sa istim takvim nakitom i uskoro mi takav prsten nije bio nikakvo čudo, već običan komad nakita.

- U tom trenutku sam postala članica Adnanovog harema, smenjivala sam se sa drugim ženama da bih imala odnose sa čovekom kojeg volim - napisala je kasnije Dodova u svojim memoarima „Valuta ljubavi: Hrabro putovanje u potrazi za ljubavlju".

Republika

Foto: Izvor: Printscreen/YouTube/stella kudritzki

Intervju o ljubavnoj priči - Džil Dod

 

- Imala sam svoju kuću, a Adnanova kuća na velikom imanju je bila izdvojena. Kada bih se viđala sa njim, bila bih nasamo sa njim u njegovoj kući ili bi on došao kod mene - rekla je nekadašnja manekenka jednom prilikom.

Ona priča kako o sebi nije mislila kao o prostitutki, a ni o ženama koje su takođe imale odnose sa njim:

- Nisam o sebi razmišljala kao o tim ženama, ali bila sam jedna od njih, očigledno. Ipak, nikada nisam o sebi mislila kao o ku*vi, i dalje ne mislim tako - opisala je Džil.

- Glamurozne dizajnerske haljine nisu bile luksuz već svakodnevna odeća. Jela sam jela koja su samo za mene spremali najpoznatiji kuvari sveta i putovala svojim ličnim avionom. Navikla sam se na to. Kada bih se zatekla u Los Anđelesu bez Adnana, bila sam izgubljena. Želela sam na luksuzne večere sa svojim prijateljicama, ali one nisu imale para za to - priseća se.

Foto: Izvor: Unsplash/ engin akyurt

Luksuzni nakit

 

Ona mu je bila verna sve do njegove smrti:

- Kako u meseci prolazili, samo sam želela da budem sa Adnanom i nisam mislila o detaljima. Bio mi je dečko. Čak i kada je tu bilo još žena, nisam znala koje su žene za zadovoljstvo, ko povremene ljubavnice ili prijateljice sa kojima flertuje. Među nama ženama nije bilo nekih bliskih ljudskih odnosa - ispričala je Džil.

Ona je počela da se oseća uznemirano:

- Stalno sam tražila nešto, a nisam ni sama znala šta. Postala sam kao Adnan, stalno u potrazi za nečim novim - on je stalno tražio novu igračku, novu lepu ženu, nov poslovni dogovor... I ja sam poput njega pokušavala da ispunim tu prazninu u sebi nekom jurnjavom. Nisam imala ciljeve - pre njega, cilj mi je bio da uspem u poslu i obezbedim sebi sve što želim. Sada sam imala sve što želim i nisam znala šta mi je sledeći cilj - priseća se.

- Znala sam da sam njegova omiljena žena jer je svaki slobodan trenutak provodio sa mnom. Međutim, kada sam se vratila na pistu i svom poslu manekenke, imala sam manje vremena, a Adnan je ponovo počeo da se povezuje sa ostalim ženama. Jedne noći smo izašli sa još par žena i jedna mi je pokazala prsten koji je dobila od Adnana. Bio je isti kao onaj koga je kupio meni. Počela sam da shvatam - iako sam ja umišljala da sam ipak posebna među njima, zapravo sam bila ista, tek još jedna igračka - otkrila je početak kraja između njih dvoje.

Republika

Foto: Izvor: Pixabay/ leemelina08

Luksuzna kuća

- Rekreativno smo koristili kokain. Zaključali bismo se u sobu danima, vodili bismo ljubav, jeli, a naš lični kuvar nam je donosio hranu - kaže Džil i dodaje da "veruje da je bila zaljubljena u njega".

Nakon dve godine, ona više nije želela da ostane u haremu:

- Bio je to prijateljski raskid i ostali smo u telefonskom kontaktu godinama -ispričala je Dod, koja je danas vlasnica modne linije „Roksi".

Ona je na kraju završila kao samohrana majka, a Adnan se ponudio da joj pomogne:

- Ponudio je da pošalje avion po mene koji bi me prebacio kod njega u Monako. Nisam pristala jer sam imala ljubomornog dečka. To mi je najveće kajanje. Trebalo je da odem, makar da mu kažem hvala ti za moje obrazovanje - zaključila je ona.

Ona danas živi sa trećim suprugom, ima sina i dve ćerke.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading