Edita će u Bubin HAREM? Koreli ima DVE ŽENE, a pikirao i pevačicu! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.08.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Za repera se već zna da ima zvaničnu devojku, pored koje se viđa s još jednom. Sad je bacio oko i na treću, koju je javno startovao

Edita će u Bubin HAREM? Koreli ima DVE ŽENE, a pikirao i pevačicu! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com/bubacorelli/ATA Images

Bosanski reper Buba Koreli našao se na meti kritika kada je isplivalo u javnost da se viđa s dve devojke istovremeno, a sad je bacio oko i na treću, i to pevačicu Editu Aradinović.
Reper kome se pripisuje da ima harem zbog toga što, pored zvaničnih veza, uvek ima i nešto sa strane pikirao je Editu, kojoj se javno udvarao putem društvene mreže.

Foto: instagram.com/editaaradinovic

Buba Koreli hoće sa Editom Aradinović na piće

Naime, on se nadovezao na pevačicin status u kome su stajali sledeći stihovi: "Ja sam jedno prelepo biće, zašto nećeš sa mnom na piće."

- Hoću ja s tobom na piće - iskoristio je Buba priliku da se upucava Editi, ali ona nije reagovala na njegovo udvaranje, bar ne javno, iako je videla objavu s obzirom na to da se prate na Instagramu

 

Foto: instagram.com/editaaradinovic

Buba Koreli sa devojkom

Očito, pevačica nije fascinirana time što reper živi poput sultana, pa bi i nju u svoj harem, u kojem već ima dve zvanične devojke, te bi mu ona bila tek na trećem mestu.

- Sarajevski muzičar ima dve zvanične devojke, s obe se viđa i šeta po gradu, ali u različito vreme. On ima vezu koja traje još od srednje škole, a pre izvesnog vremena započeo je ljubavnu romansu s još jednom devojkom, a da prethodno nije raskinuo s prvom. Tome idu u prilog i fotografije s identičnom pozadinom na Instagramu, na kojima je Buba s dve različite devojke u istom danu, samo je razlika u nekoliko sati - otkriva upućeni izvor.

Foto: instagram.com/editaaradinovic

Buba Koreli sa drugom devojkom

Prema daljim navodima dobro obaveštenog izvora, reperu to ne predstavlja problem, štaviše, ukoliko to nekoj od njih smeta, mogu slobodno da odu.

- On je iskren prema njima i ne radi ništa iza leđa. Redovno izlazi s njima, ali nikad ne šeta s obe istovremeno. Obe lepo žive. Nose skupu garderobu, nakit, tašne i ne bune se. Koreli brine o njima i ne bi dozvolio da im nešto zafali. Lepo njemu, lepo njima. Ta priča je u početku ljudima bila čudna, ali sad se narod normalno nosi s tim. On je neko ko se ne pravda za postupke, već je rekao da mogu slobodno da ga ostave ako im se to ne sviđa i da ima još na stotine drugih koje bi jedva dočekale da budu s njim - zaključuje izvor

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading