DUŠICA JAKOVLJEVIĆ STIGLA NA PINK: U toku su pregovori za povratak na RUŽIČASTU TELEVIZIJU!

Autor:

Zabava

25.04.2024

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica Jakovljević je uhvaćena ispred zgrade Pinka, gde je, kako se pretpostavlja, pregovarala oko povratka.

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ STIGLA NA PINK: U toku su pregovori za povratak na RUŽIČASTU TELEVIZIJU!

Foto: printscreen/Google Earth, ATA Images

Voditeljka Dušica Jakovljević nedavno je dobila otkaz na televiziji na koju je prešla nakon napuštanja Pinka, a mediji su nedavno preneli da već neko vreme nije aktivna u medijima, a poslednja emitovana emisija bila je pre više od mesec dana. Ona se oglasila za domaće medije i istakla da je došlo do nerazumevanja, naglašavajući da su se razišli bez svađe ili teških reči.

Mnogi se pitaju gde će Dušica nastaviti voditeljsku karijeru, a spekuliše se da bi mogla da se vrati na Pink, te su je domaći mediji nedavno uhvatili kako ulazi u zgradu Pinka. Kako prenosi Telegraf, ona nije otkrila razlog posete, mnogi nagađaju da bi mogla da se vrati na televiziju na kojoj je radila prethodnih deset godina. S obzirom na to da je njena emisija bila dobro prihvaćena kod publike, ne bi bilo iznenađenje da se vrati na ružičastu televiziju.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ST/N. Pančić

 

 

Dušica Jakovljević ističe da je period nakon raskida bio težak za nju, ali da je fokusirana na buduće projekte i da je spremna za nove izazove. Ostaje da vidimo da li će se njena karijera nastaviti na Pinku ili će se upustiti u neke nove medijske poduhvate.

Podsetimo, pre raskida saradnje, voditeljka je istakla da je posvetila vreme svojoj porodici, posebno svojoj ćerki, te da je razgovarala o budućim planovima. Ipak, izjavila je da nema nikakav osećaj povodom trenutne situacije, ističući da je smatrala da su detalji trebali biti sačuvani, te da nije bilo svađe ili teških reči pre raskida saradnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading