MUŽ POZNATE VODITELJKE RTS JE MOĆNIK! Gledamo je svaki dan u DNEVNIKU: Kolegi rodila SINA, duguje mu MNOGO!

Autor:

Zabava

25.04.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muž Milice Nedić godinama je na direktorskoj funkciji!

MUŽ POZNATE VODITELJKE RTS JE MOĆNIK! Gledamo je svaki dan u DNEVNIKU: Kolegi rodila SINA, duguje mu MNOGO!

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Kada je reč o poznatim ličnostima, često se dešava da javnost zna vrlo malo o njihovom privatnom životu. Međutim, voditeljka i urednica "Dnevnika" na RTS-u, Milica Nedić, uspela je da održi balans između profesionalnog i privatnog života, otkrivajući povremeno deliće svoje ličnosti.

Naime, Milica je već decenijama u skladnom braku sa kolegom Milanom Nedićem, direktorom Radio Beograda. Njih dvoje su iz te ljubavi dobili sina Nikolu, a voditeljka Javnog servisa je istakla da mnogo toga što je naučila u poslu duguje upravo suprugu Milanu. Pohvale i kritike koje dobija od supruga su joj izuzetno važne, a ističe da je sa svakim novim danom uči i od svog sina Nikole, perspektivnog, obrazovanog i ambicioznog studenta.

- Mnogo naučenog u poslu dugujem suprugu Milanu. Volim da čujem njegove pohvale o svom radu, mada su mi draže kritike. Sa svakim novim danom učim i od sina Nikole, perspektivnog, obrazovanog i ambicioznog studenta, koji je prava riznica mudrosti, duhovitosti i mladalačke snage koja daje onu najvažniju, životnu. Bez njihovog, i ogromnog razumevanja roditelja, brata i prijatelja, ja ne bih bila ja - istakla je Milica svojevremeno, prenose Novosti.

Republika

Foto: printscreen/RTS

Milan Nedić, direktor Radio Beograda

Pored toga, voditeljka je otkrila da je u odličnim odnosima i sa Milanovom naslednicom iz prethodnog braka, Anom, te da je srećna što ima podršku i razumevanje svoje porodice.

- Ponosim se Nikolom i njegovom sestrom Anom, Milanovom ćerkom iz prvog braka. Nikola je student, ozbiljan i ambiciozan mlad čovek, izuzetnog obrazovanja za svoje godine, koje sve više usavršava. Uspešno polaže ispite, odlično govori nekoliko jezika, voli poeziju, čita romane, istorija ga mnogo zanima i zna je natprosečno. Dok su roditelji prevashodno usredsređeni na vesti, njega knjiga uspavljuje i budi. I to više žanrova istovremeno. Disciplinovan je, precizan, odgovoran. Za sebe u šali kaže da je ‘uspešni poliglota, atleta, esteta, poeta - istakla je voditeljka RTS.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/milicavned

Milica Nedić, voditeljka RTS

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading