VODITELJKA PINKA SAZNALA ZA SMRT UŽIVO U PROGRAMU: Naglo prekinula Dnevnik i NAPUSTILA emisiju!

Autor:

Zabava

05.04.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se desilo uživo u programu!

VODITELJKA PINKA SAZNALA ZA SMRT UŽIVO U PROGRAMU: Naglo prekinula Dnevnik i NAPUSTILA emisiju!

Foto: printscreen/RTV Pink

Kada je reč o voditeljima, javnost često zaboravlja da su oni takođe samo ljudi sa svojim emocijama i ličnim izazovima. Tanja Rađenović, voditeljka "Nacionalnog dnevnika", doživela je jedan takav izazov pre nekoliko godina, koji je zauvek obeležio njen profesionalni put.

Voditelji uvek moraju biti spremni da se suoče sa različitim situacijama tokom vođenja programa uživo, a upravo je jedan takav trenutak doveo Tanju do emotivnog kraha. Naime, na samom kraju programa, voditeljka je saznala da joj je najbolji prijatelj preminuo, i to na veoma tragičan način. Kako je sama izjavila, ovo je bila jedna od najtežih vesti koje je morala da pročita u svojoj karijeri.

Doneli su u studio vest, to je bio prvi i poslednji put, nadam se. Kao poslednju vest pred sport, da mi se najbolji prijatelj ubio. Nije znala da mi je najbolji prijatelj. Bio je poznat, advokat, ja sam pročitala da je izvršio samoubistvo, tada sam i saznala - rekla je Tanja jednom prilikom.

Republika

Foto: Printscreen

Tanja Rađenović saznala za smrt prijatelja uživo u programu

Nakon saznanja o smrti svog prijatelja, Rađenovićka je odlučila da napusti emisiju, iako je išla uživo. Ovo je bio trenutak koji je duboko pogodio voditeljku, ali je istovremeno pokazao njen ljudski i emotivni aspekt iza stroge fasade koju često mora da nosi tokom vođenja programa. Njen kolega je završio emisiju umesto nje, dok je Tanja napustila studio kako bi se nosila sa svojim ličnim gubicima.

Inače, iza kamere, Tanja Rađenović je sasvim drugačija osoba - opuštena i nasmejana žena, koja uspešno neguje i poslovni i privatni život. Sa suprugom Petrom i njihove dve ćerke, Tanja neguje harmoničan porodični život, koji joj pruža podršku i snagu da se nosi sa izazovima voditeljske karijere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading