SLUČAJNI PROLAZNIK NE BI VEROVAO DA JE OVO ŠESTI RANG TAKMIČENJA: Derbi u Titelu je opravdao očekivanja mnogobrojne publike na tribinama! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

23.04.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podela bodova je na kraju i najrealniji ishod po mnogima.

SLUČAJNI PROLAZNIK NE BI VEROVAO DA JE OVO ŠESTI RANG TAKMIČENJA: Derbi u Titelu je opravdao očekivanja mnogobrojne publike na tribinama! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Titel

U okviru 22. kola Druge novosadske lige ekipa Titela ugostila je sastav Sofeksa iz Futoga, domaći tim je u ovaj meč ušao sa deobe treće pozicije, dok su gosti sa dva boda više bili na drugom mestu na tabeli.

Republika

Mnogobrojna publika je imala šta da vidi na stadionu i Titelu, epitet derbija opravdan je u svakom smislu te reči. Od prvog minuta se igralo ofanzivno, napadački sa dosta trčanja, što je dovelo do dosta šansi na obe strane, međutim mreže su mirovale do 35. minuta.

Odličan centaršut Šakovića iskoristio je Nemanja Jovanov, koji je nakon skoka postigao gol glavom za 1:0 u korist Titela, to je ujedno bio i rezultat prvog dela meča. Za vreme pauze izmena u sastavima nije bilo, domaći bolje ulaze u nastavak meča i ubrzo dupliraju svoju prednost.

Milan Subotin je dugom loptom uposlio Bojana Ružina, koji je uspeo da pobegne odbrani gostiju i da matira golmana Ivića, 2:0. Krenuli su fudbaleri Sofeksa na sve ili ništa nakon drugog gola u njihovoj mreži.

Na isteku 73. minuta Nikola Sofranin postiže gol sa kreča, tim iz Futoga smanjuje rezultat na 2:1. Samo šest minuta kasnije nakon greške fudbalera Titela, gosti preko Marka Bubulja stižu do izjednačenja, meč ulazi u neizvesnu završnicu. 

U poslednjih deseta minuta propuštene su odlične šanse na jednoj i drugoj strani, međutim "iks" je ostao na snazi na poslednjeg sudijskog zvižduka, a po mnogima je podela bodova i najrealniji ishod.

Titel - Sofeks (Futog) 2:2 (1:0)

Titel: Major, Stojanović, Đaković, Fodor, Subotin, Anđelković, Ružin (od 64' Dubravac), Cetenji (od 54' Gardinovački), Jovanov, Petrović, Popović (od 70' Milutinov)

Sofeks: Ivić, Popović (od 83' Učur), Blešić, Šumar, Milić, N. Kutanjac, Marinković, Đerić, Sofranin, Bubulj (od 87' U. Kutanjac), Štrbac

Iz redova domaćina je nakon utakmice stigla sledeća poruka:

- Velika zahvalnost ide mngobrojnoj publici koja je podržala juče naše momke i jedna velika zahvalnost ide svima koji su učestvovali u akciji za našeg malog heroja Filipa Bajića, akcija u kojoj smo svi zajedno na jučerašnjoj utakmici skupili 61.000 dinara.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading