USPEH JE REZULTATA RADA CELOG TIMA: Međutim, ovaj tandem se posebno izdvaja učinkom na polovini rivala!

Autor:

Sport

23.04.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njihovim golovima su osigurani mnogi bodovi ove sezone.

USPEH JE REZULTATA RADA CELOG TIMA: Međutim, ovaj tandem se posebno izdvaja učinkom na polovini rivala!

Foto: FK Vojvodina Bačko Gradište

Tim iz Bačkog Gradišta takmiči se već pet godina u okviru Vojvođanske lige Sever i po svemu do sada prikazanom verovatno će ekipa biti član aktuelnog ranga i sledeće sezone.

Republika

U dosadašnjem toku prvenstva sastav Vojvodine je na 24 utakmice zabeležio učinak od deset trijumfa, dva remija i 12 poraza, sve to je bilo dovoljno za bodovni saldo na koti 32. Zanimljiva stavka jeste da je ekipa na gostovanjima osvojila čak 19 bodova, što je dovelo do toga da budu drugi najbolji gost u ligi.

Posle najsvežijeg trijumfa, na gostovanju Hercegovcu iz Gajdobre (0:1), na društvenim mrežama kluba osvanula je zanimljiva objava. Istu prenosimo u celosti:

- Ilija Erdeljan (1997) je ključan igrač našeg tima u ovoj sezoni, svojom visinom i građom lako zagradi i sačuva loptu, a ume i kvalitetno da uputi dobar pas ili šut na gol. Pa time uliva samopouzdanje ostalim igračima za vreme utakmice prilikom građenja napada. U tandemu sa brzonogim Stefanom Jankovićem (2004) ima odličnu saradnju, a koji je do sada postigao 8 golova i upisao 4 asistencije, dok je Ilija postigao postigao 7 golova i upisao 4 asistencije.

Ilija je u Bačko Gradište stigao početkom aktuelne kalendarske godine, ovaj dvadesetšestogodišnji fudbaler je tokom prolećnog dela prvenstva bio akter svih devet mečeva i za kratko vreme je postao jako bitan deo tima.

Janković je sa druge strane dres Vojvodine zadužio tokom letnjeg prelaznog roka 2023. godine, i u dosadašnjem toku sezone je nastupio na 23 ligaške i jednoj kup utakmici. O njegovom učinku, kao i o uspešnosti Erdelja ste već mogli da pročitate u objavi koja je osvanula na društvenim mrežama kluba, koju smo preneli u tekstu.

Tim iz Bačkog Gradišta predstojećeg vikenda ide na gostovanju ekipi Bajše, taj meč je zakazan za nedelju, 28. april sa početkom od 16 časova i 30 minuta.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading