DERBI JE OPRAVDAO OČEKIVANJA: Crno i crveno-beli podelili bodove - sve je bilo rešeno nakon prvog poluvremena! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.04.2024

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel rivala iz vrha tabele mogao je da zadovolji sve ljubitelje fudbala.

DERBI JE OPRAVDAO OČEKIVANJA: Crno i crveno-beli podelili bodove - sve je bilo rešeno nakon prvog poluvremena! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Jedinstvo 1936 Kruševac

Pitanje šampiona u ovosezonskoj istočnoj grupi srpskoligaškog karavana, davno je rešeno, s obzirom da kruševački Trayal i nakon 23 odigrana prvenstvena meča ima maskimalni učinak i sada je pred "gumarima" borba da takmičarsku godinu okončaju sa stoprocentnim učinkom od 90 bodova u 30 prvenstvenih kola.

 

I pored navedenog, Srpska liga Istok donosi iz nedelje u nedelju veliki broj zanimljivih mečeva, a u vikendu za nama interesantno je bilo u Nišu gde je četvrtoplasirani OFK Sinđelić dočekao ekipu koja se nalazi samo jednu stepenicu niže, kruševačko Jedinstvo 1936.

Gosti su do prednosti stigli u 16. minutu. Izveli su fudbaleri Jedinstva 1936 slobodan udarac sa dvadesetak metara, a u žiom zidu jedan od domaćih defanzivaca je igrao rukom i sudija Branislav Stanković je pokazao na belu tačku. Siguran izvođač najstrože kazne bio je Đorđe Kotlajić i crveno-beli stižu do prednosti.

Dvadest minuta kasnije domaćin uspeva da poravna rezultat. Nakon kornera u šesnaestercu gostiju jedan od igrača u crno-beloj sportskoj opremi je bio najviši u skoku, prosledio je loptu do Aleksandra Stojkovića koji se najbolje snašao u petercu gostiju i rezultat poravnat.

Kasnije se ispostavilo da je u tom 36. minutu postavljen i konačni rezultat meča.

 

- Srpska liga Istok, 23. kolo:

OFK Sinđelić (Niš) - Jedinstvo 1936 (Kruševac) 1:1 (1:1)

Strelci: A. Stanković u 36. minutu za OFK Sinđelić; Đ. Kotlajić u 16. minutu iz jedanaesterca za Jedinstvo 1936

Stadion: OFK Sinđelić, Niš

Sudija: Branislav Stanković

Žuti kartoni: A. Stamenković (OFK Sinđelić); Đ. Kotlajić (Jedinstvo 1936)

OFK Sinđelić (Niš): Stefanović, Topalović, Radenković, Miliković (Petković), Ivečić, A. Stojković, Ikić, L. Stojković, Ilić (Stamenković), Zajić (Ajdarević), Cvetković.

Jedinstvo 1936 (Kruševac): Jovanović, Milosavljević, Ristić, Vujičić (Milanović), Radivojević, Ivljanin, Radojković, Savić (Miošević), Vidojević, Aleksić, Kotlajić (Kostić).

Već u sredu 24. aprila na programu su mečevi vanrednog 24. prvenstvenog kola kada će Jedinstvo 1936 u Kruševcu dočekati paraćinski SFS Borac, dok će OFK Sinđelić gostovati Budućnosti u Popovcu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading