BRED PIT UHVAĆEN SA 26 GODINA MLAĐOM DEVOJKOM: Zbog ove lepotice ne skida osmeh s lica!

Autor:

Zabava

03.05.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac srećan u ljubavi!

BRED PIT UHVAĆEN SA 26 GODINA MLAĐOM DEVOJKOM: Zbog ove lepotice ne skida osmeh s lica!

Foto: shutterstock

Bred Pit

Bred Pit (60) i njegova devojka Ines de Ramon (34) bili su primećeni u romantičnoj jutarnjoj šetnji plažom u ponedeljak, gde su ih paparaci snimili u ljubavnom zanosu. Par je prvi put viđen zajedno u novembru 2022. godine, a izvori su tada otkrili da su već neko vreme u vezi. Interesantno je da se de Ramon nedavno razvela iste godine kada je započela njihova veza.

Tokom šetnje plažom, Bred i Ines su delovali veoma srećno, ne skidajući osmeh sa lica. Uživali su u društvu svoja dva psa, koji su trčkarali duž obale pored njih dok su njih dvoje ćaskali i posmatrali ih sa osmehom na licu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daily Mail (@dailymail)

Iako je u javnosti prisutna pravna drama između Breda Pita i bivše supruge Anđeline Džoli, izvori bliski paru su otkrili da se Pit trudi da nastavi sa svojim životom uprkos ovim problemima. Anđelina Džoli tvrdi da je Bred Pit pokušao da je spreči da govori o optužbama fizičkog zlostavljanja, što je izazvalo javnu borbu između bivših supružnika.

Izvor blizak paru je otkrio da Bred zaista želi da se ova situacija okonča i da je spreman da se suoči sa svim izazovima. "Bred zaista želi da se ovo završi više od svega. Da je sve zavisilo od njega, ovo bi odavno bilo rešeno", rekao je izvor.

Bred Pit i Ines de Ramon uživaju u svojoj ljubavnoj vezi, dok se Pit istovremeno suočava sa pravnom borbom sa bivšom suprugom. Ipak, izvori otkrivaju da je Pit rešen da nastavi sa svojim životom i da se nada rešenju ove situacije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading