NIJE PUKLA NITI JEDNA STRUNA: Podela bodova ne zadovoljava nikoga - borba za opstanak će biti paklena! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.04.2024

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Remi koji donosi glavobolju obema ekipama.

NIJE PUKLA NITI JEDNA STRUNA: Podela bodova ne zadovoljava nikoga - borba za opstanak će biti paklena! (FOTO GALERIJA)

Foto: Jelena Grlić

U vikendu za nama startovale su odlučujuće borbe kada je u pitanju prvoligaški karavan, a u grupi koja će odlučiti o ekipama koje će od jeseni bti deo trećeg stepana takmičenja srpskog klupskog fudbala, jedna od, očekivano, zanimljivijih utakmica odigrana je u Lazarevcu, gde je domaća Kolubara dočekala novosadske "kanarince", ekipu koja ima samo teoretske šanse da obezbedi opstanak.

 

Stotinak ljubitelja fudbala koliko se okupilo na stadionu u Lazarevcu, prisustvovalo je meču u kojem je domaćin imao više od igre, stvarali su Lazarevčani prilike, ali promene rezultata nije bilo. sa druge strane ekipa RFK Novog Sada 1921 opredelila se na igru na kontranapade, što tokom 90 minuta fudbala nije donelo željeni rezultat.

Na kraju, obe ekipe osvajaju po bod kojim ne mogu biti zadovoljne. Fudbaleri Kolubare se u ovom momentu nalaze na poslednjoj poziciji koja obezbeđuje opstanak u drugom stepenu takminje i trenutno imaju samo bod više u odnosu na novosadsku Mladost GAT, s tim što se mora napomenuti da "gatovci" imaju i meč manje odigran.

Pulenima trenera Darkoa Tešovića ostaje samo minimalna teoretska šansa da se izbore za očuvanje aktuelnog statusa, ali ništa više ne zavisi od njih, tako da im i maksimalni broj osvojenih bodova ne donosi opstanak.

Treba napomenuti da je glavni sudija meča Aleksandar Lukić imao pune ruke posla, s obzirom da se čak devet puta "latio za džep", a Novosađani su zaradili čak šest javnih opomena.

 

- Prva liga Srbije, plej-aut, 31. kolo:

Kolubara (Lazarevac) - RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad) 0:0

Stradion: FK Kolubara, Lazarevac

Gledalaca: 100

Sudija: Aleksandar Lukić

Žuti kartoni: M. Đokić, N. Nikolić, N. Furtula (Kolubara); I. Derviši, M. Gvozdenović, J. Ilić, B. Marković, I. Maiga, R. Puškić (RFK Novi Sad 1921)

Kolubara (Lazarevac): Stanivuković, Braunović (Furtula), Cvetičanin (Jevremović), Filipović (Ilić), Janković, Jovanović, Kiković, Kočović, Marinković, Nikolić, Đorđević (Savković).

RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad): Puškić, Abraham (Serdar), Blagojević, Derviši, Gvozdenović, Ilić, Kokir (Rac), Maiga, Mandić, Marković (Krstić), Vrekić.

Narednog vikenda fudbaleri Kolubare igraju verovatno jedan od presudnih mečeva u borbi za opstanak kada će u "srpskoj Atini" gostovati ekipi Mladosti GAT u duelu koji može i odrediti ovosezonsku sudbiju obe ekipe.

Sa druge  strane, RFK Novi Sad 1921 dočekuje Metalac iz Gornjeg Milanovca i samo pobeda im omogućava očuvanje kakve, takve nade da se izbore za osptanak.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading