DO SADA NEOBJAVLJENO: Novi ekskluzivni snimak sa utakmice koja je prekinuta zbog zmije - evo šta se dešavalo nakon hrabrog poteza sudije Gorčića! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.04.2024

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica u Gornjem Sinkovcu je već danima u fokusu interesovanja medija.

DO SADA NEOBJAVLJENO: Novi ekskluzivni snimak sa utakmice koja je prekinuta zbog zmije - evo šta se dešavalo nakon hrabrog poteza sudije Gorčića! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Meč koji je prethodnog vikenda odigran u Gornjem Sinkovcu, a u kojem su se u okviru 12. kola Gradske lige Leskovac, sastale istoimena domaća ekipa i sastav Radnika 2013 iz Šišinca, danima unazad se nalazi u epicentru fudbalskog zbivanja.

 

Da podsetimo, početkom drugog poluvremena meča, na terenu se našla zmija zbog koje je glavni sudija Aleksandar Gorčić bio prinuđen da privremeno prekine prvenstveni meč, a kasnije je arbitar uspeo i da "neželjenog gosta" izbaci sa zelenog tepiha, usped čega je i sam bio ujeden od strane agresivnog gmizavca.

Sa kompletnim događajem, iz prve ruke naši čitaoci su imali prilike da se upoznaju i kroz eksluzivni intervju sa arbitrom Aleksandrom Gorčićem, a sada vam ekskluzivno donosimo i novi, do sada neobjavljeni snimak sa terena, na kojem se vidi šta se događalo nakon što je zmija napustila granice igrališta.

 

 

Interesantno je napomenuti da je preplašeni, ali i agresivni gmizavac ostao pored terena, akako nam je i sam Aleksandar Gorčić rekao, činilo se da je pratila dalja dešavanja na terenu, da bi se pred sam kraj meča uputila u nepoznatom pravcu, ne uznemiravajući aktere na terenu.

Kada je reč o samoj utakmici, duel 12. kola Gradske lige Leskovac pripao je gostima iz Šišinca koji su slavili sa ubedljivih 5:1.

Domaćin je poveo pogotkom Igora Antića u 27. minutu, ali su fudbaleri Radnika 2013 do odlaska na odmor uspeli da stignu do rezultatskog preokreta golovima Lazara Stankovića i Dalibora Stojnovića.

U nastavku meča gosti još tri puta tresu mrežu Miloša Stamenkovića, a treba napomenuti da je rezultat mogao biti i ubedljiviji, ali je u 63. minutu Miloš Petrović bio neprecizan prilikom udarca sa 11 metara.

- Gradska liga Leskovac, 12. kolo:

Gornje Sinkovce (Gornje Sinkovce) - Rudar 2013 (Šišinci) 1:5 (1:2)

Strelci: I. Antić 27`; L. Stanković 31`, 66`, D. Stojanović 33`, S. Đorđević 61`, A. Petrović 88`

Stadion: FK Gornje Sinkovce

Sudija: Aleksandar Gorčić

Žuti karton: M. Vuković (Rudar 2013)

Gornje Sinkovce (Gornje Sinkovce): Stamenković, Stanojković, R. Veličković, Dimitrijević, B. Veličković, Kostić (Sokolović), Nikolić, Vuković, Stanković (Denić), Antić (Đorđević), Petrović.

Rudar 2013 (Šišinci): Arsić, Mladenović (Lazarević), A. Petković, Petrov, Vuković, Petrović, Stojanović, D. Petković, Stanković, Stojilković (Stojiljković), Đorđević (Zdravković).

Naredni meč na svom terenu fudbaleri Gornjeg Sinkovca igraju 28. aprila protiv Marjana MB iz Male Biljanice i ostaje da se vidi da li će meču još jdnom prisustvovati nezvani gost.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading