"NIŽE LIGE" S DOBITNICIMA ADMIRALBET NAGRADA: Rudovački Radnički u novoj sportskoj opremi korača starim stazama uspeha!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.04.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posetili smo još jedan nagrađeni klub u AdmiralBet nagradnoj igri "Nedobitni tiketi".

 

Najnovija emisija „Nižih liga“ donosi priču o klubu koji je još u doba nekadašnje Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije bio učesnik trećeg stepena fudbalskog takmičenja, a koji danas krči sebi put ka nekadašnjim visinama.

 

 

Fudbalski klub Radnički iz Rudovaca več punu deceniju takmiči se u okviru Prve beogradske lige, a agilno rukovodstvo ima plan kako da uzoran sportski kolektiv vrati na stare staze uspeha. Radi se postupno. Uveliko se poboljšava infrastruktura koja će, ne samo omogućiti navijačima bolje uslove za praćenje mečeva, već će obezbediti i svim klupskim kategorijama sjajne uslove za rad i napredak što je i preduslov stvaranja ekipe koja bi se u godinama pred nama mogla naći i u vrhu najpopularnijeg sporta u prestonici.

U aktuelnoj takmičarskoj godini fudbaleri Radničkog nalaze se u vrhu Prve beogradske lige – grupa A, ali je već sada jasno da su se ekipe Rušnja i Strelca iz Mislođina izdvojile, tako da se u Rudovcima već sada kuju planovi za narednu sezonu koja bi mogla doneti i pohod ka višem stepenu takmičenja, Beogradskoj zoni.

 

O aktuelnim temama razgovarali smo sa prvim čovekom rudovačkog Radničkog, Žikicom Stojanovićem koji nam je predočio klupsku istoriju, ali i otkrio planove za budućnost.

Kako je protekla naša poseta Rudovcima, kao i dodela novih AdmiralBet dresova u kojima će zeleno-crni pokušati da se vrate na nekadašnje staze uspeha, možete eksluzivno pogledati u petak 19. aprila sa početkom od 20 časova na YouTube kanalu Republika news.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading