KONOBARICA DOBILA NAPOJNICU 200 EVRA: Zbog poruke koju joj je mušterija ostavila LILA SUZE BEZ PRESTANKA (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepoznata žena je iznenadio ljubaznim gestom i rasplakao zaposlenu u kafiću!

KONOBARICA DOBILA NAPOJNICU 200 EVRA: Zbog poruke koju joj je mušterija ostavila LILA SUZE BEZ PRESTANKA (VIDEO)

Foto: Printscreen/Tik Tok/dopaqueen715

Kortni, korisnica TikToka i povremena zaposlena u kafiću, podelila je dirljivu priču u viralnom videu koji ju je rasplakao. Objasnila je svoje iskustvo rada na dva posla, uključujući kraće smene u kafiću. Jednog jutra, primetila je mušteriju koja deluje tužno, i postavila sebi za misiju da joj izmami osmeh na lice – što je uspešno postigla.

Nekoliko minuta nakon njihovog razgovora, žena se vratila i predala Kortninoj menadžerki poruku uz napojnicu od 200 dolara da joj preda (oko 190 evra). To je bila poruka zahvalnosti jer je mlada Kortni bila izuzetno ljubazna, i to je imalo velikog uticaja na mušteriju. 


Poseban poklon za Dan majki

Kortni je otkrila da će ovo biti njen prvi Dan majki bez njene mame, koja je preminula. Zahvaljujući velikodušnom gestu žene, Kortni je mogla da priušti urnu koju inače ne bi mogla, i da "dovede" svoju mamu kući za Dan majki. Plakala je i izrazila je svoju zahvalnost i zamolila svoje pratioce za pomoć u pronalaženju te žene, piše "Indeks hr".


Dirljive reakcije

Video je duboko dirnuo gledaoce, prikupivši više od 3,3 miliona pregleda. Komentari su se nizali, s jednim korisnikom koji je priznao da bitke sa kojima se suočavaju najljubazniji ljudi su često najteže, a drugi je izrazio koliko je duboko dirnut susretom. 

U narednom videu, Kortni je podelila da i dalje pokušava da pronađe tu velikodušnu strankinju kako bi izrazila svoju zahvalnost. Pomenula je da je primila poruke koje će joj pomoći u potrazi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading