BOMBA SA POLA TERENA: "Čačanski Hulk" u nadoknadi vremena golom za TV špice doneo tri boda - navijači i igrači se hvatali za glavu! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.04.2024

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak gola koji će zasigurno obići planetu.

BOMBA SA POLA TERENA: "Čačanski Hulk" u nadoknadi vremena golom za TV špice doneo tri boda - navijači i igrači se hvatali za glavu! (VIDEO)

Foto: FK PKB Kovilovo

U nedelju 21. aprila na programu su bili mečevi 20. kola Prve beogradske lige - "grupa A", a meč koji je diorektno odlučivao o osptanku u petom stepenu srpskog klupskog fudbala, odigran je u Kovilovu gde je domaći PKB ugostio direktnog rivala, ekipu Šećeranac Adu.

 

Par desetina ljubitelja fudbala prisustvovalo je utakmici koja je i pored loših vremenskih uslova, mogla da zadovolji prisutne navijače, ali i koja će ostati u sećanju po pogotku koji će se dugo prepričavati.

Tokom prvog poluvremna viđen je po jedan pogodak na obe strane. Domaćin do prednosti stiže već u trećem minutu meča, kada je mrežu golman Željka Zelića zatresao Miloš Antonić. Ipak, petnaestak minuta kasnije Svetislav Đukić je poravnao rezultat, tako da se o pobedniku odlučivalo u nastavku meča.

Početak drugog poluvremena doneo je dva brza gola domaćina i činilo se da će bodovi osdtati u Kovilovu, ali uporni gosti u periodu od 85. do 90. minuta preko Stefana Vučkovića uspevaju da stignu do izjednačenja.

I kada su svi mislili da će meč biti okončan podelom bodova, dogovdilo se nešto što se retko viđa na fudbalskim terenima. 

Nikola Ilić, poznat po nadimku "čačanski Hulk" dobio je loptu na sredini terena, oslobodio se direktnog čuvara i primetivši da je golman gostiju napustio gol liniju, uputio je precizan udarac iz kruga koji obeležava sredinu terena i lopta je završila u mreži gostiju.

Pogodak za velika tri boda domaćina koji je izazvao erupciju oduševljanja kod domaćih igrača i navijača, ali i gol zbog kojeg su gosti popadali na travu u neverici usled onoga što se dogodilo par trenutaka ranije.

 

 

- Prva beogradska liga - "grupa A", 20. kolo:

PKB Kovilovo (Kovilovo) - Šećeranac Ada (Beograd) 4:3 (1:1)

Strelci: M. Antonić 3`, A. Damnjanović 48`(11.m), 56`, N. Ilić 90+3`; S. Đukić 19`, S. Vučković 85`, 90`

Stadion: FK PKB, Kovilovo

Gledalaca: 30

Sudija: Dušan Vićentijević

Žuti kartoni: D. Manić, A. Damnjanović (PKB Kovilovo)

PKB Kovilovo (Kovilovo): Barišić, Ršumović (Ilić), Čestić, Uzunović, Pranj, Goronjić (Pavlović), Zlatković, Čokovan (Manić), Antonić, Grbić (Sejfi), Damnjanović (Račić).

Šećeranac Ada (Beograd): Zelić, Laban, Ožegović, Karić, Galić, Lazarević (Petrović), Stojković (Backović), Preradović, Đukić, Protić, Vučković.

Golom Nikole Ilića domaćin je prekinuo šestomesečni post i stigao je do trijumfa kojim uvećava svoje šanse za osptanak. U narednoj takmičarskoj rundi fudbaleri PKB Kovilova gostuju Beogradu na Karaburmi.

Sa druge strane, Šećeranac Ada će pokušati da u meču protiv Dunava iz Velikog Sela da prekine niz od pet uzastopnih prvenstvenih poraza.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading